Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2023

Eσωκομματικό δημοψήφισμα για υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

 Διαδικασία εσωτερικού δημοψηφίσματος για την επιλογή υποψηφίων στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 θα προωθήσει η ηγεσία της Κουμουνδούρου.

 
Επιδιώκει... με προκριματικά ψηφοδέλτια, όπου θα περιλαμβάνουν ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ψηφίσουν ποιους επιθυμούν να εκπροσωπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωκοινοβούλιο.

Αυτή την πρόταση και τη διαδικασία εφαρμογής της, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, όπως επεσήμανε σε δημόσια παρέμβασή του (Alpha TV-4 Δεκεμβρίου 2023) θα την απευθύνει στα συλλογικά όργανα και θα τεθεί συζήτηση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι θα γίνουν με βάση τις καταστατικές προβλέψεις.

Παράλληλα, είναι αξιοσημείωτο ότι οι νυν ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης και Ελενα Κουντουρά θα είναι εκ νέου υποψήφιοι και , σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, θα αναλάβουν τον συντονισμό και την διαμόρφωση των όρων εφαρμογής της διαδικασίας για την επιλογή των ευρωβουλευτών στις ερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ευρωκοινοβούλιο.

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου