Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024

Ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε 1 εκατ. δολάρια για δώσει συνέντευξη στον Τάκερ Κάρλσον Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε τελικά πίσω. Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές.






 


 


Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Μπόρις Τζόνσον και του Τάκερ Κάρλσον με αφορμή τους ισχυρισμούς ότι ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε ένα εκατομμύριο δολάρια για να παραχωρήσει συνέντευξη από τον δημοσιογράφο.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News ισχυρίστηκε ότι ο κ. Τζόνσον ήθελε αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων (περίπου 793.000 λίρες Αγγλίας) για να του μιλήσει. Ωστόσο, η ομάδα του κ. Τζόνσον δήλωσε ότι αποδέχθηκε την προσφορά αυτή με την προϋπόθεση ότι τα χρήματα θα πήγαιναν σε ουκρανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με την Telegraph ο κ. Τζόνσον τελικά αποσύρθηκε από τη συνέντευξη μετά τη δολοφονία του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.


Ο κ. Κάρλσον έκανε τον ισχυρισμό αυτό σε μια ευρεία επίθεση κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο δεξιό ειδησεογραφικό κανάλι Blaze TV.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής δήλωσε ότι είχε «ενοχληθεί» αφού ο κ. Τζόνσον τον κατήγγειλε ως υποχείριο του Κρεμλίνου μετά τη συνέντευξή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.


Ο Κάρλσον αρνήθηκε ότι υποστηρίζει το καθεστώς του κ. Πούτιν, αλλά πρόσθεσε: «Δεν υπερασπίζομαι τον Πούτιν, αλλά ο Πούτιν δεν ζήτησε ένα εκατομμύριο δολάρια... Όλο αυτό το πράγμα είναι ένας φρικτός εκβιασμός».

Είπε: «Αν βγάζεις χρήματα, χρήματα από έναν πόλεμο, ξέρεις, μπορείς να βρεθείς αντιμέτωπος με τον Θεό γι' αυτό, γιατί αυτό είναι πραγματικά ανήθικο».

Εκπρόσωπος του κ. Τζόνσον δήλωσε: «Αυτός ο απολογισμός είναι αναληθής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου