Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2024

Καθαρά Δευτέρα 2024: Πόσο κοστίζει το τριήμερο - Στα ύψη οι προκρατήσεις Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και οι προκρατήσεις για το τριήμερο των Αποκριών έχουν πάρει «φωτιά» σε δημοφιλείς προορισμούς.

 


INTIME | Γιώργος Ζάχος

 
 


Το Τριώδιο άνοιξε επίσημα την Κυριακή (25/02) και οι προκρατήσεις έχουν πάρει φωτιά για δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, οι οποίοι είναι συνυφασμένοι με το καρναβάλι και την Καθαρά Δευτέρα.



Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κτηματομεσίτης Θέμης Μπάκας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, στην Πάτρα από τα μέσα Ιανουαρίου είχαν ήδη αρχίσει τα πολύ υψηλά ποσοστά προκρατήσεων, διότι έχουμε τη μεγάλη παρέλαση στις 17 Μαρτίου και για το τριήμερο 15 με 18 του μήνα, το ποσοστό προκρατήσεων φθάνει στο 92%. Μάλιστα, το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας το τριήμερο αυτό αρχίζει από 1.013 ευρώ. Πάντως, αρκετοί επιλέγουν να μείνουν σε γειτονικές περιοχές του Δήμου Πατρέων σε απόσταση 20-25 χιλιομέτρων.


Όσον αφορά στην Ξάνθη, ο Θέμης Μπάκας ανέφερε ότι έχουμε ήδη 91% προκρατήσεις με το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας το τριήμερο αυτό να αρχίζει από 860 ευρώ.
Τι ισχύει σε άλλους προορισμούς για την Καθαρά Δευτέρα

Ακόμα, υψηλό είναι το ποσοστό προκρατήσεων στην Αράχωβα, καθώς φτάνει το ποσοστό του 80% και το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας αρχίζει από 560 ευρώ, όπως ανέφερε ο Θέμης Μπάκας.

Επίσης, στα Καλάβρυτα, με 85% των προκρατήσεων, το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας αρχίζει από 560 ευρώ. Όσον αφορά στη Δημητσάνα, με 84% των προκρατήσεων, το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας αρχίζει από 811 ευρώ.


Για το Λεβίδι, οι προκρατήσεις αγγίζουν το 86% των προκρατήσεων και το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας αρχίζει από 635 ευρώ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οπότε και κορυφώνεται η περίοδος των Αποκριών.

Τέλος, στο Ναύπλιο, με 62% των προκρατήσεων, το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας αρχίζει από 257 ευρώ και, σύμφωνα με τον Θέμη Μπάκα, στην Καλαμάτα, με 61% των προκρατήσεων, το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις μιας τετραμελούς οικογένειας αρχίζει από 260 ευρώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου