Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2024

Στήλη Άλατος: Την παρέμβαση Τσίπρα την έγραψαν 4 και την γνώριζαν 8! Γκρίνια με Ηλιόπουλο, Ραπανάκη, Καρπόζηλο στη Νέα Αριστερά



Τιμημένοι μου αναγνώστες, τζάμπα περιποιήθηκα τα νύχια μου και τα έβαψα σε χρώμα χρυσαφί, λαμπερό με στρασάκια, για να τα δείχνω στο συνέδριο, να με βλέπουνε οι σύνεδροι να λάμπω και να να με ζηλεύουν. Τζάμπα. Τα τσάκισα πάνω στο πληκτρολόγιο και έμειναν όλα τα στρασάκια πάνω στα πλήκτρα. Πάλι για νέο πληκτρολόγιο με βλέπω και δεν έχω και ευρώ για ξόδεμα. Μα λυπηθείτε με παιδιά, συντρόφισσες και σύντροφοι του Συριζα, την έρμη την Στήλη Άλατος, που πρέπει να βγάλω πέρα την εφηβεία σας. Τι πάει να πει δεν καταλαβαίνετε καλά μου παιδιά; Ο Συριζα περνάει την... εφηβεία του. Σκληρή και δύσκολη εφηβεία περνάει ο Συριζα, αυτό είναι το πρόβλημά του και αυτή είναι η αλήθεια και η δικαιολογία για όλα όσα συμβαίνουν. Εφηβεία τιμημένοι μου αναγνώστες και επειδή όλοι κάποια στιγμή έχουμε περάσει από την εφηβεία, γνωρίζουμε την ψυχολογική κατάσταση της. Δεν το βλέπετε ότι τα τελευταία χρόνια, ο Συριζα λειτουργεί σαν έφηβος, που αφήνει άνω κάτω το δωμάτιό του, που δρα παρορμητικά και αυτοκαταστροφικά; Αν δεν με πιστεύετε σας δίνω και τον ορισμό της εφηβείας: ” Η εφηβεία είναι μια περίοδος της ανθρώπινης ανάπτυξης που είναι διακριτή τόσο από την παιδική ηλικία όσο και από την ενήλικη ηλικία. Κατά την διάρκεια της εφηβείας ο άνθρωπος καταγράφει μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές, καθώς αναπτύσσεται η αναπαραγωγική ικανότητα, ενώ ολοκληρώνει σε μεγάλο βαθμό την σωματική του ανάπτυξη και παρατηρείται μάλιστα σημαντική ωρίμανση συναισθηματικά και κοινωνικά.”
Τώρα αν αφήσω έξω την αναπαραγωγική ικανότητα, αυτός ο ορισμός αποδίδει όλα όσα συμβαίνουν στον Συριζα και μας δίνει μια ιδέα , του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Με έχουν πιάσει τα διαόλια καλά μου παιδιά, είναι η αλήθεια, αλλά δεν μπορώ και να μην γράψω, ότι υπάρχει ελπίδα στον Συριζα , παρά τα όσα γίνονται στην Κουμουνδούρου και στα πέριξ. Κάποιες φορές,η εφηβεία οδηγεί στην ωριμότητα και κάποιες οδηγεί τους εφήβους στην καταστροφή. Δύο είναι οι δρόμοι, έναν από αυτούς θα πάρουν και στον Συριζα…



Την παρέμβαση Τσίπρα την έγραψαν 4 και την γνώριζαν 8

Τιμημένοι μου αναγνώστες, σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε η ανάρτηση του Τσίπρα στο facebook ( αυτά τα καταραμένα τα σόσιαλ, έχουν καταστρεψει και τις καλύτερες οικογένειες). Σιγά μην είναι αλήθεια αυτό. Σιγά μην δεν το ήξεραν καποιοι. Η Στήλη Άλατος και ξέρει ποιοί το συνενοήθηκαν και ποιοί βοήθησαν στην συγγραφή της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα. Που λέτε, οι αντένες μου έπιασαν την παρέα που συγκεντρώθηκε σε ένα δωμάτιο και άρχισαν να συναρμολογούν την βόμβα που που πέταξε ο Αλέξης στον Συριζα. Θ.Καρτερός, Μ.Καλογηρου Παυσανιας Παπαγεωργίου και φυσικά Αλέξης Τσίπρας μαζεύτηκαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης και συνέταξαν την παρέμβαση. Το καταλάβατε ή να το ξαναγράψω καλά μου παιδιά; Αυτοί οι 4 έγραψαν την παρέμβαση που άναψε φωτιές, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το 4ο Συνέδριο του Συριζα. Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω τιμημένοι μου αναγνώστες, η Στήλη Άλατος, ότι αυτοί συνέταξαν και έγραψαν την παρέμβαση, αλλά δεν ήταν οι μόνοι που ήταν ενήμεροι για το περιεχόμενό της. Υπήρχαν και ακόμη 4 στελέχη του Συριζα, που δεν έπεσαν από τα σύννεφα, μόλις διάβασαν την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα. Και για να μην σας χαλάσω την ικανοποίηση να σχολιάσετε και να κρίνετε μόνοι σας, αυτό που θα αποκαλύψω, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο η Στήλη Άλατος για αυτούς που γνώριζαν. Θα γράψω στεγνά την είδηση.Λοιπόν που λέτε, τιμημένοι μου αναγνώστες, την παρέμβαση και το περιεχόμενο την γνώριζαν και οι Διονύσης Τεμπονέρας , Σωκράτης Φάμελλος, Όλγα Γεροβασίλη και Κώστας Ζαχαριάδης. Αυτά και με τις υγείες σας , καλά μου παιδιά.


“Τρώγονται” στην Νέα Αριστερά γιατί δεν τους παίζουν τα κανάλια

Τιμημένοι μου αναγνώστες, αν νομίζετε ότι μόνο στον Συριζα γίνεται της κακομοίρας, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Και στην Νέα Αριστερά, ο κακός χαμός επικρατεί, μαζί με την αμηχανία ότι πρέπει να λειτουργήσουν και ως κόμμα, γιατί ποτέ δεν έχουν μάθει μέχρι σήμερα να λειτουργούν έτσι. Που λέτε υπάρχει δυσαρέσκεια, για την παρουσία, αυτού του μορφώματος στα ΜΜΕ. Δηλαδή κάπου χάνονται ως κόμμα και βρίσκουν έκφραση μόνο όταν μιλούν εναντίον του Συριζα, αλλιώς είναι χαμένοι, δεν τους καλεί κανένας. Αυτή λοιπόν η απουσία της Νέας Αριστεράς, από την επικαιρότητα, είναι που χρεώνουν τα “υψηλά στελέχη” σε τρεις ανθρώπους, τον Νάσο Ηλιόπουλο, τον Σπ Ραπανάκη (ξέρετε τον πρώην διευθυντή της Αυγής) και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος τον Κώστα Καρπόζηλο. Κάθε σπίτι και τα προβλήματα του, θα μου πείτε κι αν αυτό είναι και γιαπί χωρίς οικόπεδο, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου