Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024

Τρίκαλα: Στο χειρουργείο ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο Φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ο πατροκτόνος των Τρικάλων.






 

 

Φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται ο 46χρονος που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΑΝΤ1, ο πατροκτόνος αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα Τρίτη (20/2), με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή, καθώς αυτοτραυματίστηκε μετά την ανθρωποκτονία του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο 46χρονος σκότωσε το Σάββατο (17/2) τον πατέρα του και έμεινε μέσα στο σπίτι μαζί του, ειδοποιώντας την Αστυνομία την Κυριακή, ένα 24ώρο αργότερα.


Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της πατροκτονίας, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.
«Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί»

Η θεία του 46χρονου δράστη μίλησε χθες στο star και είπε ότι είναι ένα καταπιεσμένο παιδί που είχε αδυναμία στην μητέρα του, η οποία πέθανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα η θεία του είπε: «Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και τον είχε όλο μη και μη. Είχε αδυναμία στην μαμά του. Πέθανε η μάνα του, την αγαπούσε πολύ. Τώρα τι του έφταιγε, ποιος ξέρει; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από την κηδεία της μητέρας του και μετά. Θα πάει στο ψυχιατρείο. Τόσο μίσος; Τόσο;».
Ο γαμπρός του 77χρονου θύματος μίλησε στη συνέχεια και είπε ότι έχουνε πάθει σοκ: «Ήταν γλυκό παιδί. Ό,τι ήθελες το έκανες. Είχαν καυγαδάκια χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβη. Πώς φτάσανε σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο πατέρας του τον μάλωνε συνέχεια. Το παιδί μεγαλώνοντας, σιγά-σιγά ήθελε να πάρει το μαγαζί. Ό,τι έλεγε το παιδί, ήταν αντίθετος ο πατέρας. Δεν άφηνε το παιδί να πάρει πρωτοβουλίες».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου