Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2024

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Χωρισμός ή διαφημιστικό κόλπο; Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ ακολουθούν δρόμους χωριστούς.





AP

 
 


Ντελίριο επικρατεί στα ιταλικά Μέσα μετά το δημοσίευμα για τον χωρισμό της ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι με τον επί 5 χρόνια σύζυγό της και τραγουδιστή Φέντεζ. Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο αγαπητά της γείτονος, με φανατικό κοινό.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, η σχέση του ζευγαριού είχε περάσει από τρικυμίες, μετά από ένα γερό τσακωμό που είχαν στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, όπως και το οικονομικό σκάνδαλο με τα πανετόνε, στο οποίο βρίσκεται ακόμα η Ιταλίδα ινφλουένσερ. Το ζευγάρι στα 8 χρόνια σχέσης έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Λέο και την Βιτόρια.




Ο ιταλικός Τύπος βούιξε από χθες, αναζητώντας τον λόγο για τον οποίο το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι διάλεξε χωριστούς δρόμους.


Δεν φαίνεται όμως να πείθονται όλοι από τον χωρισμό, με την ιταλική εφημερίδα Repubblica να κάνει λόγο σε σημερινό της δημοσίευμα ακόμα και για… διαφημιστικό κόλπο, ώστε να «ξεφουσκώσει» λίγο το οικονομικό σκάνδαλο με το πανετόνε.

Η Κιάρα και ο Φέντεζ δεν έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις για τον χωρισμό τους, με το δημοσίευμα να τονίζει πως δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις αλλά μόνο «σοβαρές ενδείξεις». Το σίγουρο είναι πως ο ράπερ έχει εγκαταλείψει το πολυτελές ρετιρέ στο Μιλάνο, στο οποίο μετακόμισαν πρόσφατα και πως ο γάμος τους περνά κρίση.




Πάντως, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν ξεπέρασε ποτέ τον τσακωμό στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο και πως η Κιάρα δεν έλαβε την υποστήριξη που ήθελε από τον σύζυγό της μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.
Το σκάνδαλο με το «αμαρτωλό» πανετόνε

Από τον Ιανουάριο, η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται αντιμέτωπη με έρευνα για απάτη, λίγες εβδομάδες αφότου ζήτησε συγγνώμη από 30 εκατομμύρια θαυμαστές της για τον «παραπλανητικό» ισχυρισμό της ότι οι πωλήσεις ενός pandoro, δηλαδή ενός χριστουγεννιάτικου κέικ – τύπου πανετόνε, θα χρηματοδοτούσαν ένα παιδικό νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της Daily Mail, η Κιάρα Φεράνι έχει ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ από την ιταλική αντιμονοπωλιακή Αρχή τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, η Αρχή αυτή δήλωσε ότι η Κιάρα Φεράνι οδήγησε τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι έσοδα από τις πωλήσεις του χριστουγεννιάτικου κέικ περιορισμένης έκδοσης με την επωνυμία «Ferragni», θα πήγαιναν σε φιλανθρωπική δωρεά σε νοσοκομείο του Τορίνο.


Παρ' όλα αυτά, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων LaPresse αναφέρει ότι ο εισαγγελέας του Μιλάνου, Εουτζένιο Φούσκο, έθεσε την Κιάρα Φεράνι και την επικεφαλής της εταιρείας κέικ, Αλεσάντρα Μπαλόκο, υπό έρευνα για διακεκριμένη απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου