Πέμπτη, Φεβρουαρίου 29, 2024

Το τσεκ-απ «μίλησε»: Είναι ετοιμος για εκλογές ο Τζο Μπάιντεν; Τι έδειξε το ετήσιο τσεκ-απ του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.





 
 


Σε θρίλερ μετατράπηκε το ετήσιο τσεκ-απ στο οποίο υποβάλλεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν υπεβλήθη στο τσεκ - απ, ωστόσο παρέλειψε το γνωστικό τεστ. Όταν επέστρεψε ο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματα δεν διέφεραν από τις εξετάσεις που είχε κάνει πέρσι. «Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό από πέρυσι» δήλωσε. «Όλα είναι υπέροχα», πρόσθεσε.


Η εκπρόσωπος του Λευκού Οικού Καρίν Ζαν-Πιέρ ανέφερε χθες σε συνέντευξη Τύπου πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν υποβλήθηκε σε γνωστικό τεστ επειδή δεν το χρειάζεται. «Πρέπει να καταλάβετε ότι ο πρόεδρος περνάει κάθε μέρα ένα γνωστικό τεστ» πρόσθεσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Λίγες ώρες αργότερα ο αρχίατρος του Λευκού Οίκου έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα από το τσεκ - απ.


«Ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ένας υγιής, δραστήριος και ακμαίος 81χρονος, ο οποίος παραμένει ικανός να εκτελεί με επιτυχία τα καθήκοντά του» στην προεδρία των ΗΠΑ, αναφέρει στη γνωμάτευσή του ο αρχίατρος του Λευκού Οίκου, ο Κέβιν Ο’ Κόνορ.

Ο 81χρονος Μπάιντεν, ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, υποβλήθηκε χθες Τετάρτη στο ετήσιο προγραμματισμένο τσεκ-απ του, σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Μέριλαντ, λίγους μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις οποίες φιλοδοξεί να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου