Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024

Δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Πιάστηκαν στα χέρια ο φρουρός του Γεωργιάδη με τον δικηγόρο του Πολάκη Μέλη του ακροατηρίου και αστυνομικοί χώρισαν τον φρουρό του Άδωνη Γεωργιάδη και τον δικηγόρο του Παύλου Πολάκη, Γιάννη Απατσίδη.





Επεισόδιο μεταξύ του αστυνομικού φρουρού του Άδωνη Γεωργιάδη και του δικηγόρου του Παύλου Πολάκη, Γιάννη Απατσίδη, σημειώθηκε σήμερα, στη δίκη για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, όπως σημειώνει η ΕΡΤ και χρειάστηκε να τους χωρίσουν μέλη του ακροατηρίου και αστυνομικοί.

Αφορμή για το περιστατικό αποτέλεσε η άρνηση του Παύλου Πολάκη να απαντήσει σε ερωτήσεις συνηγόρου, λέγοντας ότι την έχει ήδη απαντήσει και τον συνήγορο να διαμαρτύρεται.




Ο υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρόσφατα αντάλλαξε «βολές» με τον υπουργό Υγείας στο X (πρώην Twitter), έκανε λόγο, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, για «ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας» και για «καραμπινάτη ρουσφετολογία από τον Άδωνι Γεωργιάδη», ο οποίος παρακολουθούσε τη διαδικασία.


Ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι οι 22 προσελήφθησαν τη διετία 2013-2014 στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στη συνέχεια στελέχωσαν το υπουργικό γραφείο Γεωργιάδη.

Η δίκη διακόπηκε για τις 13/4, όπου και θα ολοκληρωθεί η εξέταση του Παύλου Πολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου