Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της – Η αποχώρηση του Ουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.



AP | Daniel Leal

 

 


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, είναι «καλά» καθώς αναρρώνει από την εγχείρηση στην κοιλιά, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (27/02) το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει στο σπίτι της οικογένειας στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κλινική του Λονδίνου τον περασμένο μήνα.


Μάλιστα, την Τρίτη (27/02) δεν παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση για τον εκλιπόντα τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνο, στο κάστρο του Ουίνδσορ, την οποία τέλεσε η βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, αποχώρησε επίσης από την τελετή, την τελευταία στιγμή. για «προσωπικούς λόγους» και τηλεφώνησε στην τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας για να ζητήσει συγγνώμη μιας και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεν είναι γνωστό αν αυτή σχετίζεται με τη ανάρρωση της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον περασμένο μήνα. Ο βασιλιάς Κάρολος απουσίασε, επίσης, από τη σημερινή (27/02) τελετή, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του για τον καρκίνο. Αντ' αυτού, η βασίλισσα Καμίλα ηγήθηκε της βασιλικής οικογένειας στην επιμνημόσυνη δέηση.


Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα έχει επίσημες υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα και θα μπορούσε να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε αναγκαία εργασία από το κρεβάτι της, ενώ η επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές συμβουλές που θα της δοθούν. Εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είχε δηλώσει πρόσφατα το εξής: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Έχει καλή πρόοδο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου