Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2024

Παντρεύεται ο Χάρης Δούκας - «Με θρησκευτικό γάμο γιατί έτσι θέλει το κορίτσι» Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι ο Χάρης Δούκας






Χ. Δούκας: «Ευχαρίστως θα πάντρευα δύο γυναίκες ή δύο άντρες» – Γιατί ο ίδιος θα παντρευτεί σε εκκλησία 


Σε γάμο και μάλιστα θρησκευτικό θα προχωρήσει ο Χάρης Δούκας το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη.


«Γιατί το κορίτσι θέλει θρησκευτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Για τον γάμο ομοφύλων είπε πως πρέπει να είμαστε ανοικτοί σαν κοινωνία και πως είναι υπέρ στο να προχωρήσουμε ενώ ανέφερε πως θα πάντρευε ευχαρίστως δύο άντρες ή δύο γυναίκες στο Δημαρχείο.






Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το προσεχές καλοκαίρι θα παντρευτεί τη συντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο γάμος τους θα είναι θρησκευτικός μιας και αυτή είναι η επιθυμία της συντρόφου του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς αξιολογεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και πως ευχαρίστως θα πάντρευε δύο γυναίκες ή δύο άντρες.


«Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σαν κοινωνία. Είμαι υπέρ να προχωρήσουμε σε αυτές τις αλλαγές. Ευχαρίστως να πάντρευα στο δημαρχείο δύο άντρες ή δύο γυναίκες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου