Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2024

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του - Νεκρή η γυναίκα, έζησε ο άνδρας- Αυτοκτονία ή συγκάλυψη δολοφονίας; Τι αναφέρει η Δικογραφία





Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στα Εξάρχεια με το ζευγάρι που αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ωστόσο μόνο η γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

Ο 57χρονος σύζυγός της ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία με δόλο. Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη γυναίκα αιμόφυρτη χωρίς τις αισθήσεις της στο σαλόνι και τον άνδρα με δεμένα τα χέρια του.

Ο 57χρονος φέρεται να είπε ότι βοήθησε τη σύντροφό του να αυτοκτονήσει, καθώς έπασχε από καρκίνο, σκοπεύοντας στη συνέχεια να δώσει τέλος και στη δική του ζωή.

Στον χώρο μάλιστα, υπήρχε και σημείωμα με τον εξής αποχαιρετισμό: «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στη φωτιά».

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για γραφολογική εξέταση. Εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της γυναίκας, ήταν πως δεν μπορούσε να προκαλέσει μόνη της τόσο βαθιά τραύματα στους καρπούς της με ξυράφι (βρέθηκε επίσης στον χώρο και εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια) και ότι τα τραύματα τα έχει κάνει άλλος.

Κατόπιν τούτων, διερευνάται ακόμη αν επρόκειτο για κοινή απόφαση του ζευγαριού να αυτοκτονήσει ή το ενδεχόμενο ο 57χρονος να «έστησε» το όλο σκηνικό για να καλύψει τη δολοφονία της συντρόφου του.
Τι αναφέρει η δικογραφία

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Μεσημβρινές ώρες της 22/02/2024, από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη 57χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο. Ειδικότερα, χθες στις 12:45, ύστερα από σήμα του τηλεφωνικού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εισήλθαν σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, όπου βρήκαν νεκρή μια 57χρόνη γυναίκα, έχοντας τραύμα από νύσσον – τέμνον όργανο στον καρπό του αριστερού και του δεξιού καρπού των χεριών της, ξαπλωμένη σε ανάσκελη θέση πάνω σε κρεβάτι, εντός του υπνοδωματίου. Στο διαμέρισμα ανευρέθη και ο κατηγορούμενος, ο οποίος διέμενε με το θύμα και δήλωσε προφορικά στους αστυνομικούς πως αυτός έκοψε τις φλέβες της θανούσας, ενώ ο ίδιος έφερε επίσης τραύματα στα χέρια του ομοίως από νύσσον – τέμνον όργανο.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ” και παραμένει νοσηλευόμενος, εκτός κινδύνου. Από τον χώρο του συμβάντος περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το νύσσον – τέμνον όργανο, με το οποίο πιθανόν διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία, όπως επίσης και ιδιόχειρο σημείωμα που ανέγραφε επακριβώς: “Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια! Αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασιώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά”».

ΠΗΓΗ: workenter.gr



Ο 57χρονος άντρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αφού και αυτός βρέθηκε με κομμένες τος φλέβες και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή. Στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν κόβοντας τις φλέβες τους.


Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση στην γυναίκα που ήταν περίπου 50 ετών έχει ξεκινήσει, ώστε να εξακριβωθεί αν πρόκειται όντως για αυτοκτονία ή εάν ο 57χρονος άντρας έστησε ένα σκηνικό για να καλύψει μία δολοφονία.

Μάλιστα στο σπίτι βρέθηκε και ένα σημείωμα που το ζευγάρι εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση που βρέθηκε στον χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου