Τρίτη, Μαρτίου 19, 2024

Ο... Σαμαράς προκαλεί νέο πονοκέφαλο στον Κυριάκο Οι ομογενείς αξιώνουν ατομικά αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ έκαστος από το ελληνικό δημόσιο για την υπόθεση της Μισέλ Ασημακοπούλου.





 
 


Το Μέγαρο Μαξίμου προσπάθησε να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες την ιστορία με τη μαζική αποστολή emails σε Έλληνες ομογενείς από την Ευρωβουλευτή Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου – η οποία σημειωτέον, μετά από άνωθεν εντολή αποσύρθηκε από την κούρσα των επικείμενων Ευρωεκλογών – αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας ότι η υπόθεση οσονούπω θα ξεχαστεί.

Μετά την πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου που κατέθεσε Ελληνίδα κάτοικος Ολλανδίας και ο κ. Γ. Σαμαράς, κάτοικος Λονδίνου και καθηγητής στο Βασιλικό κολλέγιο, κινήθηκε νομικά εναντίον του ΥΠΕΣ και της Ευρωβουλευτού.


Ο κ. Σαμαράς κατέθεσε αγωγή κατά της ευρωβουλευτή, την οποία κατηγόρησε για πολιτική χειραγώγηση αλλά και κατά του υπουργείου Εσωτερικών, επιμένοντας, μάλιστα, ότι είχε υποβάλλει τα στοιχεία του προκειμένου να ψηφίσει στις εκλογές του 2023. Οι Έλληνες ομογενείς αξιώνουν ατομικά αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ έκαστος από το ελληνικό δημόσιο, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν την υπόθεση στο προσκήνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου