Σάββατο, Μαρτίου 02, 2024

Διαρροή - σκάνδαλο για τους απόδημους ενόψει Ευρωεκλογών Στο επίκεντρο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για το γεγονός ότι χιλιάδες απόδημοι έλαβαν ηλεκτρονικά μηνύματα να την ψηφίσουν.







 

 


Μία άνευ προηγουμένου αναταραχή έχει προκληθεί εσχάτως στην κυβερνητική παράταξη και όχι μόνο, η οποία έχει στο επίκεντρο την Ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Τί έχει συμβεί; Τα κεντρικά της ΝΔ και το Μαξίμου ενημερώθηκαν για σωρεία επώνυμων καταγγελιών αποδήμων Ελλήνων, από ολόκληρο τον πλανήτη, μάλιστα, και όχι μόνο από την Ε.Ε., οι οποίοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι έλαβαν χθες ηλεκτρονικά μηνύματα, με τα οποία ζητεί την ψήφο τους στις εκλογές.

Ο θόρυβος και η γκρίνια – εύλογη και απολύτως δικαιολογημένη - των συνυποψηφίων της ήταν τέτοια που σύμφωνα με πληροφορίες, ανατέθηκε σε στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου να επικοινωνήσει με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν και ποιος είχε πρόσβαση στους καταλόγους εκλογέων εξωτερικού.


Το υπουργείο διαβεβαίωσε το κυβερνητικό επιτελείο ότι τα στοιχεία δεν διέρρευσαν από τα δικά του συρτάρια. Οι καταγγέλλοντες, ωστόσο, το μόνο που έκαναν, είναι να συμπληρώσουν το μέιλ τους στις αιτήσεις για την επιστολική ψήφο! Δεν ξεκίνησε καλά η ιστορία…

Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου