Τρίτη, Μαρτίου 26, 2024

Το δείπνο Καρόλου-Κέιτ Μίντλετον μια μέρα πριν αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο και η συγκίνηση του βασιλιά «Πολύ συγκινημένος» ήταν ο βασιλιάς Κάρολος μετά από ιδιωτικό γεύμα που είχε με την Κέιτ Μίντλετον μια ημέρα πριν αποκαλύψει η πριγκίπισσα τη διάγνωση καρκίνου.





associated press

 
 


Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε την Πέμπτη από το Λονδίνο στο κάστρο του Γουίνδσορ για να μιλήσει με τη νύφη του, με τη Sun να αναφέρει ότι πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον ήθελε να εκμυστηρευτεί στον Κάρολο για το πώς αντιμετωπίζει τη δική της μάχη κατά της ασθένειας.

Η Κέιτ Μίντλετον συζήτησε με τον βασιλιά και για το βίντεο στο οποίο μίλησε για το «τεράστιο σοκ» που υπέστη όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο.





Πηγή δήλωσε ότι ο Κάρολος και η Κέιτ θα είχαν πολλά να συζητήσουν κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Κάστρο του Γουίνδσορ, με τον βασιλιά να έχει ξεκινήσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα την θεραπεία του.

«Ο βασιλιάς έφυγε από το γεύμα του νιώθοντας πολύ συγκινημένος», είπαν οι ίδιες πηγές. «Είναι πολύ δεμένοι και θεωρεί την Κέιτ κόρη του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούν να μοιραστούν πολλά και να χρησιμοποιήσουν ο ένας τον άλλον για υποστήριξη κατά τη διάρκεια της δικής τους βαθιά προσωπικής μάχης με τον καρκίνο».


Η Κέιτ και ο Κάρολος παρηγόρησαν ο ένας τον άλλον καθώς αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα τον καρκίνο, δήλωσε καλά πληροφορημένη πηγή στην Telegraph. «Μπορούν και οι δύο να κατανοήσουν τι περνάει ο άλλος, κάτι που βοηθάει σε μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή», είπαν. Αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι ότι επειδή περνούν και οι δύο την ίδια εμπειρία υγείας, έχει εδραιωθεί αυτό το δέσιμο'.

Τα βρετανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι το γεύμα μεταξύ πεθερού και νύφης εδραιώνει περισσότερο τον ισχυρό δεσμό που μοιράζονται η Κέιτ και ο Κάρολος. Τον Ιανουάριο βρέθηκαν και οι δύο να εγχειρίζονται στην ίδια κλινική με τον βασιλιά και την πριγκίπισσα να κάνουν βόλτες στον διάδρομο και να περνούν χρόνο μαζί συζητώντας ενώ ανέρρωναν.


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δηλώσεις στην Sunday Times, ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, εθεάθη να «κουτσαίνει» από το κρεβάτι του νοσοκομείου, για να δει την Κέιτ σε εκείνη τη συνάντηση του Ιανουαρίου εντός του νοσοκομείου.

Εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά - που δεν πιστεύεται ότι ήταν για κακοήθη πάθηση - αλλά οι μετεγχειρητικές εξετάσεις διαπίστωσαν σημάδια καρκίνου.

«Δεν είναι πατρική φιγούρα - έχει τον δικό της πατέρα στον οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένη - αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο βασιλιάς της συμπεριφέρεται σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ», πρόσθεσε η πηγή.


Άλλος εσωτερικός συνεργάτης είπε: «Υπάρχει μια πολύ ισχυρή σχέση μεταξύ των μεγαλειοτάτων και των Ουαλών. Είναι πολύ κοντά, ακόμη περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Άλλη πηγή πρόσθεσε στους Times: «Ο βασιλιάς είχε πάντα μια στενή, ζεστή και μοναδική σχέση με την πριγκίπισσα.'Έχει μεγάλη αγάπη και σεβασμό γι' αυτή και τη θέση της.'Όταν ήταν μαζί στο νοσοκομείο, έκαναν πολλές βόλτες στο διάδρομο για να περάσουν χρόνο μαζί της. Την ενθάρρυνε και την υποστήριζε καθ' όλη τη διάρκεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου