Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Η αδιαθεσία του τραγουδιστή που προμήνυε το έμφραγμα Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από το έμφραγμα που υπέστη.







 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Μια αδιαθεσία ένιωσε ο Δημήτρης Κόκοτας την ώρα της πρόβας για την προετοιμασία του act του με την Τραϊάνα Ανανία για το live του J2US. Οι δυο καλλιτέχνες είναι από τα καλύτερα ζευγάρια στο ψυχαγωγικό show του Alpha, συγκεντρώνοντας κάθε Σάββατο υψηλές βαθμολογίες.

Στον χώρο που γίνονται οι πρόβες για το show, ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει. Το προσωπικό της παραγωγής ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και αμέσως ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, καθώς είχε υποστεί έμφραγμα.


Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του καρδιολογικού τμήματος, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 55χρονος καλλιτέχνης για πολλά χρόνια εργαζόταν κι εμφανιζόταν σε μαγαζιά σε χαμηλούς τόνους, όπως κάνει και στην καθημερινότητά του. Σε δηλώσεις του στο Mega, ο Δημήτρης Κόκοτας, είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους απέφευγε την δημόσια προβολή του. Η επιτυχία ήρθε για τον Δημήτρη Κόκοτα πολύ νωρίς στο ξεκίνημα της καριέρας του. Ήταν η ευτυχής συγκυρία που είχε να συνεργαστεί με τον Φοίβο στο απόγειο της δημιουργικότητάς του και κάθε single που κυκλοφορούσε γινόταν ανάρπαστο και μεγάλη μουσική επιτυχία. Όμως δεν τον ενδιέφερε να κυνηγήσει τη δημοσιότητα όπως είπε: «Δεν κυνηγούσα την δημοσιότητα τόσο πολύ, όσο θα έπρεπε. Απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας με την γυναίκα μου και το παιδί μου τα τελευταία 11,5 χρόνια», είχε πει στην εκπομπή «Ελένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου