Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2024

Φονικό στη Νίκαια: Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει τον γαμπρό του Νέες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια. Ο δολοφόνος και αυτόχειρας τού έστησε καρτέρι στο γκαράζ.






 


Αλέξανδρος Γύγος
 


Νέα οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε τα ξημερώματα στη Νίκαια. Ο 64χρονος πεθερός σκότωσε τον 40χρονο γαμπρό του και αυτοκτόνησε.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο, και ήδη νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.





Ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και τα ξημερώματα έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που έμενε ο 40χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πεθερικά του άτυχου άνδρα είχαν χωρίσει και η γυναίκα είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε να μείνει στην κόρη της. Βρισκόταν στην Αθήνα τους τελευταίους δύο μήνες και ζούσε μαζί τους μέχρι να βρει ένα σπίτι.


Εκείνος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη -όπου μένει μόνιμα- και σκότωσε με καραμπίνα τον γαμπρό του γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό, ότι δηλαδή την κρύβουν.

Αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο, έκανε λίγα βήματα πιο μακριά και αυτοκτόνησε.


Μία γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για τους πυροβολισμούς. Ήταν η κόρη του δράστη, που βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε νεκρούς τον σύζυγό της και τον πατέρα της.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και ένα παιδί στο σπίτι, δηλαδή το εγγόνι του 64χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου