Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2024

Υπουργός… ξεφτίλας


Πανικός για παντρεμένο πρωτοκλασάτο κυβερνητικό - Η... θηλυκή έκπληξη κάτω από το υπουργείο στρατηγείο του - «Βγες έξω να σε ξεφτιλίσω! Θα σε καταστρέψω



Ενα επεισόδιο με «ροζ» αποχρώσεις απασχολεί την κυβέρνηση, καθώς πρωτοκλασάτος υπουργός φαίνεται πως βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή μιας γυναίκας, με την οποία φαίνεται πως είχε ιδιαίτερα στενή σχέση, παρότι ο ίδιος ως παντρεμένος εμφανίζεται δημόσια ως ο σεμνός οικογενειάρχης.


Το επεισόδιο, που προκάλεσε σούσουρο, ξέσπασε στις αρχές της εβδομάδας, όταν μια γυναίκα που φέρεται ότι ήταν πρώην ερωτική σύντροφος του γνωστού πολιτικού έκανε… έφοδο στην είσοδο του υπουργείου του οποίου προΐσταται. Η προδομένη πρώην φίλη προσπάθησε να συναντήσει τον υπουργό για να του τα… ψάλει. Ομως οι αστυνομικοί απέτρεψαν την είσοδό της στο κτίριο του υπουργείου, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολούθησε το ξέσπασμα της γυναίκας μπροστά στους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του υπουργείου, η οποία άρχισε να βρίζει το πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης που δεν τόλμησε να τη συναντήσει.



«Βγες έξω να σε ξεφτιλίσω! Θα σε καταστρέψω» ήταν κάποιες από τις ατάκες που ξεστόμισε φωνάζοντας η γυναίκα, με τους άνδρες ασφαλείας να προσπαθούν να την απομακρύνουν όσο πιο διακριτικά γινόταν. Βέβαια είναι άγνωστο τι ήθελε να του πει από κοντά και τι προκάλεσε την έκρηξή της.

Το σίγουρο είναι πως ο υπουργός, με μεγάλη… προϋπηρεσία στα εξωσυζυγικά παραστρατήματα, δεν ήθελε να τη συναντήσει και πολύ περισσότερο να διαρρεύσει η σχέση που τους ένωνε στους διαδρόμους του υπουργείου ή ακόμα και στα media. Βλέπετε, ο εν λόγω υπουργός είναι παντρεμένος και η όποια καταγγελία εις βάρος του θα προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στη σύζυγό του και τα παιδιά τους, στη δημόσια εικόνα του αλλά και στην αξιοπιστία του. Πόσο μάλλον όταν στις δημόσιες τοποθετήσεις του εμφανίζεται ως βαθιά θρησκευόμενος και υπόδειγμα οικογενειάρχη, αλλά πίσω από τις… κουρτίνες φαίνεται να ξεχνάει την 6η εντολή «ου μοιχεύσεις»…



Παρά την άρνηση του πολιτικού να τη δεχτεί στο γραφείο του, η γυναίκα «πιστοποίησε» την παρουσία της έξω από το υπουργείο βγάζοντας τη σχετική selfie. Δύο μέρες μετά η φερόμενη ως πρώην ερωτική σύντροφος του πολιτικού βρέθηκε σε πόλη της βόρειας Ελλάδας για προσωπική της υπόθεση και από εκεί έκανε ανάρτηση στη σελίδα της σε κοινωνικό δίκτυο.

Η διαβολική σύμπτωση είναι πως την ίδια μέρα στην ίδια πόλη βρέθηκε και ο υπουργός, στο πλαίσιο των υπηρεσιακών του υποχρεώσεων. Ομως είναι άγνωστο αν επρόκειτο για τυχαίο γεγονός ή αν η γυναίκα επιδίωξε εκ νέου συνάντηση μαζί του. Το σίγουρο είναι πως έχει πιάσει κρύος ιδρώτας τον υπουργό, καθώς φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με παρασπονδίες του, αλλά αυτή η γυναίκα φαίνεται αποφασισμένη να τον εκθέσει.

Μπορεί ο αρχαίος κωμικός ποιητής Μένανδρος να επισήμανε ότι «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», όμως το πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης φαίνεται πως τυφλώθηκε από τα πάθη του για τον… ποδόγυρο, κινδυνεύοντας να τινάξει στον αέρα την πολιτική του καριέρα.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου