Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Εθεάθη σε κατάστημα μαζί με τον Ουίλιαμ – «Ήταν καλά και χαρούμενη»






Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εθεάθη να συνοδεύει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ένα κατάστημα κοντά στην οικία τους στο Ουίνδσορ, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (17/03).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Express, η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη δημόσια έξοδο της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.







Πάντως, η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει καμία επίσημη δημόσια εμφάνιση από την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά λέγεται ότι έδειχνε «χαρούμενη και χαλαρή» κατά τη διάρκεια της εξόδου της με τον Ουίλιαμ.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ λέγεται ότι πέρασαν το πρωί παρακολουθώντας τα τρία τους παιδιά – τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 5χρονο πρίγκιπα Λούι – να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.


Ένας μάρτυρας που βρισκόταν στο κατάστημα δήλωσε: «Ύστερα από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα άναυδος όταν τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής ώστε να πάει στα μαγαζιά». Ωστόσο, παρά την τελευταία εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, λέγεται ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μέχρι τις 17 Απριλίου – το νωρίτερο.

Υπενθυμίζεται πως, σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον ήταν «επιτυχής», αλλά η πριγκίπισσα θα απέχει από τα δημόσια καθήκοντα για κάποιο χρονικό διάστημα.



Στη συνέχεια, η Κέιτ Μίντλετον παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου