Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2024

Ο Ανδρουλάκης επιλέγει τον φίλο του και δεν εξετάζει καν τον Καστανίδη...

 



Στη Θεσσαλονίκη το ΠΑΣΟΚ έχει ζόρια. Λίγο η ιστορία της Καϊλή, λίγο η διάλυση όλου του παλαιού ιστού της παράταξης, το πρόβλημα είναι μεγάλο ενόψει των ευρωεκλογών...

Έτσι εμφανίστηκε από το (σχεδόν) πουθενά η περίπτωση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ως μεταγραφή βεβαίως από τη ΝΔ, η οποία έκοψε τον πρωταθλητή Euro2004 από τα ψηφοδέλτιά της.


Ένα συμπέρασμα:

Η φιλία που ανέπτυξαν στις Βρυξέλλες οι Ανδρουλάκης και Ζαγοράκης φαίνεται ότι λειτούργησε και πολιτικά. Μία από τις αγαπημένες ασχολίες των δύο ευρωβουλευτών ήταν ο καφές στο φουαγιέ και οι συζητήσεις περί ποδοσφαιρικών – δεν φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να συζητήσουν και πολλά άλλα, παρότι δεν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις για ομάδες.

Και μία επισήμανση/αποκάλυψη: Ο Ανδρουλάκης δέχτηκε εισήγηση να αξιοποιήσει τον Χάρη Καστανίδη στο ευρωψηφοδέλτιο. Φυσικά αυτό θα είχαν ως προϋπόθεση να μην είναι ο Ζαγοράκης. Αφενός όμως ο ίδιος ο Καστανίδης δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον, αφετέρου διότι ο Ανδρουλάκης δεν θέλησε να εξετάσει καν την περίπτωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου