Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2024

Άδωνις: Δεν τους αποκάλυψε ο Ν. Ανδρουλάκης - Το iEidiseis τους αποκάλυψε «Ο κ. Τσεκούρας, στο iEidiseis το αποκάλυψε. Ο κ. Ανδρουλάκης διάβασε τι έλεγε το iEidiseis», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίσκεψη Παπασταύρου και Μπρατάκου στο σπίτι του Μαρινάκη.




ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

 
 


Τα πράγματα στην πραγματική τους θέση έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σχέση με την παραίτηση των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου, στον απόηχο της αποκάλυψης του iEidiseis για την επίσκεψή τους στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, την περασμένη Κυριακή, στο Παλαιό Ψυχικό.

Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε από τον Άρη Πορτοσάλτε για το αν κέρδισε ο κ. Ανδρουλάκης, οδηγώντας σε παραίτηση τους δύο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξηγώντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να διαβάσει το δημοσίευμα του iEidiseis, όπως και έγινε δηλαδή.


«Δεν το αποκάλυψε ο Ανδρουλάκης. Το αποκάλυψε ένα site. Ο κ. Τσεκούρας, στο iEidiseis, το αποκάλυψε. Ο κ. Ανδρουλάκης διάβασε τι έλεγε το iEidiseis. Δεν έκανε καμία αποκάλυψη ο κ. Ανδρουλάκης. Πρόκειται για μια δημοσιογραφική αποκάλυψη», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά ο διάλογος:


Πορτοσάλτε: «Κέρδισε ο κ. Ανδρουλάκης οδηγώντας σε παραίτηση δύο υπουργούς και στενούς συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη;»

Γεωργιάδης: «Δεν τους οδήγησε στην παραίτηση ο κ. Ανδρουλάκης, ούτε η κατάθεση της προτάσεως δυσπιστίας. Δεν παραιτήθηκαν επειδή έγινε η πρόταση δυσπιστίας από τον κ. Ανδρουλάκη. Δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση αυτών των δύο γεγονότων».





Πορτοσάλτε: «Το αποκάλυψε ο Ανδρουλάκης».

Γεωργιάδης: «Δεν το αποκάλυψε ο Ανδρουλάκης. Το αποκάλυψε ένα site. Ο κ. Τσεκούρας, στο iEidiseis το αποκάλυψε. Ο κ. Ανδρουλάκης διάβασε τι έλεγε το iEidiseis. Δεν έκανε καμία αποκάλυψη ο κ. Ανδρουλάκης. Πρόκειται για μια δημοσιογραφική αποκάλυψη.

Είναι φίλοι μου και οι δύο και παραμένουν φίλοι μου. Είχα πολύ καλή συνεργασία και με τους δύο. Τους εκτιμώ. Τι έγινε; Σε μια κακή συγκυρία βρέθηκαν εκεί. Είχαν πρόσκληση και οι δύο να δώσουν το παρών στη γιορτή. Τη Δευτέρα ήταν του Ευαγγελισμού. Το πρωί εκείνης της μέρας βγήκε το δημοσίευμα του βήματος. Αποφάσισαν να πάνε, δεν θέλω να το κρίνω και η παρουσία τους εκεί δεν ήταν κρυφή. Είχε πολύ κόσμο. Δημιουργείται μια λανθασμένη εικόνα. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται. Ο Μητσοτάκης αποδέχθηκε τις παραιτήσεις γι’ αυτούς τους λόγους. Αν ήταν να γίνει μια συμφωνία με τον Μαρινάκη, θα πήγαινες με τόσο κόσμο; Αν θες να κάνεις κρυφή συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ως ντιλ, δεν πας με τόσο κόσμο; Θα γίνει διαβούλευση παρουσία δημοσιογράφων. Ο λόγος που παραιτήθηκαν ήταν επειδή δημιουργήθηκε λανθασμένη εντύπωση στον κόσμο».









«Ο κ. Τσεκούρας, στο @iEidiseisGR το αποκάλυψε. Ο κ. Ανδρουλάκης διάβασε τι έλεγε το iEidiseis», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίσκεψη Παπασταύρου και Μπρατάκου στο σπίτι του Μαρινάκη.https://t.co/bsZXu9wTHd pic.twitter.com/xoJWGplVnV— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) March 29, 2024



Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου