Τρίτη, Μαρτίου 26, 2024

mRNA VS Buckingham Palace> Εκ των 7 εμβολιασθέντων δύο είναι νεκροί, τρεις με καρκίνους turbo και δύο υγιείς




Aσφαλή, αποτελεσματικά και ελιξήρια νεότητος

Είναι 25 Μαρτίου 2024 αλλά εμείς θα κάνουμε έναν γαλαζοαίματο περίπατο στο πάρκο του κοντινού παρελθόντος κρατώντας φυσικά τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες μας.

Η ιστορία μας θα μπορούσε να έχει τίτλο mRNA VS Blue Bloods ή mRNA VS Buckingham Palace.

Υπότιτλος> 7 γαλαζοαίματoι τρυπήθηκαν με τα εμβόλια COVID-19. Δύο είναι νεκροί, τρεις με καρκίνο και δύο υγιείς.


Βy Werner Heisenberg

9 Ιανουαρίου 2021


Ακολουθεί ρεπορτάζ του BBC.

Covid-19: Queen Elizabeth and Prince Philip receive vaccinations

Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου έχουν λάβει εμβόλια για τον Covid-19, ανακοίνωσε το Buckingham Palace.


Μια βασιλική πηγή είπε ότι τα εμβόλια χορηγήθηκαν το Σάββατο από έναν οικιακό γιατρό στο Windsor Castle.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η βασίλισσα αποφάσισε να ενημερώσει ότι έκανε τον εμβολιασμό για να αποτρέψει περαιτέρω εικασίες (!)

Το ζευγάρι πέρασε το lockdown στην Αγγλία στο σπίτι του στο Windsor Castle, αφού αποφάσισε να περάσει ήρεμα Χριστούγεννα στην κατοικία του στο Berkshire, αντί για τη συγκέντρωση της παραδοσιακής βασιλικής οικογένειας στο Sandringham.

Τον περασμένο μήνα, η βασίλισσα εμφανίστηκε μαζί με πολλά άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το 2020 πέρασε επτά μήνες – μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου – χωρίς να πραγματοποιήσει δημόσιες υποχρεώσεις εκτός βασιλικής κατοικίας.

Εκείνο το διάστημα, το μεγαλύτερο παιδί της, ο πρίγκιπας Κάρολος, 72 ετών, προσβλήθηκε από κορωνοϊό και εμφάνισε ήπια συμπτώματα.

Η βασίλισσα χρησιμοποίησε το μήνυμά της για την ημέρα των Χριστουγέννων για να καθησυχάσει όσους αγωνίζονται χωρίς φίλους και οικογένεια φέτος ότι «δεν είναι μόνοι».

Είπε ότι η πανδημία «μας έφερε πιο κοντά» παρά το γεγονός ότι προκάλεσε δυσκολίες, προσθέτοντας ότι η βασιλική οικογένεια «εμπνεύστηκε» από ανθρώπους που προσφέρονται εθελοντικά στις κοινότητές τους.

Την Παρασκευή, ένα τρίτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού – που κατασκευάστηκε από την αμερικανική εταιρεία Moderna – εγκρίθηκε για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο, εντάσσοντας τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Oxford-AstraZeneca που έχουν ήδη εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν είναι γνωστό ποιο εμβόλιο έχουν λάβει η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος θεωρούσε τον υπερπληθυσμό το μεγαλύτερο πρόβλημα του πλανήτη. Απολαύστε τον>

>

 

 

Συνεχίζουμε με τον εμβολιασμό του Bασιλιά Καρόλου και της Camilla.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης έχουν λάβει εμβόλια για τον Covid-19, ανακοίνωσε το Clarence House στις 10 Φεβρουαρίου 2021.

Έρχεται ένα μήνα αφότου η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος (αμφότεροι νεκροί) έλαβαν τα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Δεν είναι γνωστό ποιο εμβόλιο έλαβαν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα ή αν εμβολιάστηκαν μαζί.

Συνεχίζουμε ως εξής>

5 Φεβρουαρίου 2024.

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ το (κοστοβόρο) Buckingham Palace.

Ο 75χρονος μονάρχης επέστρεψε στο Λονδίνο από το Sandringham για να ξεκινήσει αμέσως θεραπεία.

Δεν συνδέεται με την πρόσφατη επέμβαση του και δεν είναι καρκίνος του προστάτη, αλλά οι γιατροί τον εντόπισαν όταν υποβλήθηκε στην ιατρική του επέμβαση για διόγκωση προστάτη.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν σε δήλωση απόψε: «Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του Βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, επισημάνθηκε ένα ξεχωριστό θέμα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου. Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι γιατροί του έχουν συμβουλεύσει να αναβάλει τα καθήκοντά του σε δημόσιους χώρους. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τις κρατικές επιχειρηματικές και επίσημες εργασίες ως συνήθως.

«Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση του στο νοσοκομείο. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο».

Αντιδρώντας στην είδηση, ο πρωθυπουργός Rishi Sunak έγραψε στο Twitter: «Εύχομαι στην Αυτού Μεγαλειότητα πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Το παλάτι πρόσθεσε ότι η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας ήταν «καλοήθης» και ότι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική διαδικασία.

Είπαν ότι ήθελε προσωπικά να μοιραστεί λεπτομέρειες για τη διάγνωσή του για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα να κάνουν έλεγχο.

Στη συνέχεια, το NHS ανέφερε μια ενθαρρυντική αύξηση στους ανθρώπους που αναζητούσαν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό τους.

Η Αυτού Μεγαλειότητα, που βρισκόταν στη Σκωτία εκείνη την εποχή, ταξίδεψε πίσω στο Sandringham στη συνέχεια και μετά στο Λονδίνο το βράδυ πριν από την επέμβαση.

Εισήχθη στην London Clinic στο Marylebone, στο κέντρο του Λονδίνου, στις 26 Ιανουαρίου με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, στο πλευρό του.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε ότι ήθελε να ευχαριστήσει όλους για τις ευχές τους και με χαρά έμαθε ότι η διάγνωσή του είχε θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας.

Τελικά εξήλθε την περασμένη εβδομάδα μετά από τρεις νύχτες στο νοσοκομείο και είπε ότι «είναι καλά».

Αρχικά διέμενε στο Clarence House, την κατοικία του στο Λονδίνο, προκειμένου να είναι κοντά στους γιατρούς του, πριν επιστρέψει στο Sandringham με τη σύζυγό του.

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει να διανύσει τους τελευταίος έξι μήνες από τη ζωή που του εδόθη!

Η τρομερή πρόβλεψη για την υγεία του κλονίζει τον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και όχι μόνο αυτόν. Οι Βασιλικοι Οίκοι της Ευρώπης απειλούνται με αφανισμό. Διαβάστε στη συνέχεια γιατί θα μπορούσαν να έχουν την ίδια τύχη και οι υπάκουες πολιτικές οικογένειες. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού το ζητούμενο είναι να παραμείνεις ζωντανός. Ένα παγκόσμιο Survivor έχει ήδη στηθεί.

Ο Βασιλιάς Κάρολος ΙΙΙ φέρεται να αντιμετωπίζει μια δεινή πρόγνωση με εκτιμώμενους έξι μήνες ζωής μετά τη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατοςΗ είδηση προκαλεί ένα βαθύ σοκ τόσο για το κοινό όσο και για τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο μονάρχης προσπαθούσε να περιηγηθεί στη λεπτή δυναμική της βασιλείας του και να προωθήσει τη συμφιλίωση μέσα στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, η διάγνωση τέθηκε μετά από ιατρική εξέταση που είχε αρχικά ως στόχο την εκτίμηση της υγείας του προστάτη του βασιλιά, όπως αναφέρει το National Enquirer. Η έρευνα πήρε μια ζοφερή τροπή όταν οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου του παγκρέατος, μιας διαβόητα επιθετικής και συχνά θανατηφόρου μορφής της νόσου, γνωστής για την ταχεία εξέλιξη και την πρόκληση της πρόγνωσής της.

«Στον Βασιλιά Κάρολο είπαν ότι η ασθένεια που έχει εξαπλώνεται διαρκώς, φαίνεται ασταμάτητη», αποκάλυψε ένας από τους έμπιστους του παλατιού, δίνοντας μια ζοφερή εικόνα της μάχης για την υγεία του μονάρχη.

Στο μεταξύ ο Βασιλιάς Harald της Νορβηγίας νοσηλεύεται λόγω μόλυνσης στη διάρκεια των διακοπών του στη Μαλαισία

Ο Harald είναι τελετουργικός αρχηγός του κράτους της Νορβηγίας από το 1991 και είναι ο γηραιότερος εν ζωή μονάρχης της Ευρώπης.

Οι Βασιλιάδες πέφτουν σαν τις μύγες…

In the past two months:

• King Charles has been diagnosed with cancer.
• Kate Middleton has had abdominal surgery and not been seen since December.
• Sarah, Duchess of York was diagnosed with skin cancer.
• Prince Edward is ‘stepping back’ from Royal Duties.
• Thomas Kingston, who married into the British Royal Family, died suddenly.
• Jacob Rothschild died.
• King of Norway rushed to hospital with infection.
• Pope Francis rushed to hospital.
• Queen of Denmark announced shock abdication.
• Two Black Horses were spotted with a ‘captured’ White Horse and Black Flag outside Buckingham Palace.

It can’t just be me who thinks this is a little bit weird, right?

Kate Middleton> O δικός μου καρκίνος

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Mετά τον εμβολιασθέντα με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 Βασιλιά Κάρολο o oποίος αντιμέτωπος με τον καρκίνο του παγκρέατος διάγει τις τελευταίες μέρες από τη ζωή που του εδόθη, ήταν η σειρά της επίσης εμβολιασθείσας με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 Πριγκίπισσας της Ουαλίας να ανακοινώσει (Παρασκευή βράδι, 22 Μαρτίου 2024) ότι έκανε επέμβαση στη κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο και στη συνέχεια διεγνώσθη κι εκείνη με καρκίνο turbo!

Τόσο η Κate όσο και ο William εμφανίστηκαν να προπαγανδίζουν υπέρ του εμβολιασμού με τα εμβόλια COVID-19. Τότε ήταν χαμογελαστοί και σίγουροι για την επιλογή τους.

Σε ένα βαθιά συναισθηματικό βίντεο, που γυρίστηκε στο Windsor την Τετάρτη, η Catherine αποκάλυψε ότι τα νέα είχαν έρθει ως «τεράστιο σοκ» και ότι αυτή και ο William «έχουμε κάνει ό, τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά»

Ήρθε λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της να χαμογελάει με τον Πρίγκιπα William, καθώς έφυγαν από το αγαπημένο τους αγρόκτημα κοντά στο σπίτι τους και είπε ότι ο σύζυγός της ήταν «μια μεγάλη πηγή άνεσης και καθησυχασμού» κατά τη διάρκεια του αγώνα του καρκίνου.

Μιλώντας από έναν παγκάκι που περιβάλλονταν από νάρκισσους και άνθη άνοιξης, η μελλοντική βασίλισσα είπε: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, Charlotte και Louis με τρόπο που είναι κατάλληλος για αυτούς και για να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι εντάξει.

«Όπως τους είπα είμαι καλά και γίνομαι ισχυρότερη κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπεύσω το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Έχοντας τον William δίπλα μου είναι μια μεγάλη πηγή άνεσης και διαβεβαίωσης. Όπως είναι επίσης η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε τόσοι πολλοί από εσάς. Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. “

Ο καρκίνος της Catherine ανακαλύφθηκε μόνο αφού υποβλήθηκε σε σημαντική χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. Το παλάτι του Kensington δήλωσε ότι δεν θα μοιράζεται λεπτομέρειες για το είδος του καρκίνου που έχει η πριγκίπισσα ή ποιο στάδιο του καρκίνου είναι και ζήτησε από τους ανθρώπους να μην κάνουν εικασίες.

Είναι κατανοητό ότι ο βασιλιάς – ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο του, όπως και η βασίλισσα έχει ενημερωθεί για τα νέα.

Ο πρωθυπουργός Rishi Sunak δήλωσε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει «την αγάπη και την υποστήριξη ολόκληρης της χώρας», καθώς η μάχη του καρκίνου αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα και οι καλές ευχές ήρθαν από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Λευκού Οίκου όπου ο Joe Biden είναι «απίστευτα λυπημένος που άκουσα τα νέα».

Όταν έγινε η επέμβαση στη κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, το Kensington Palace είπε ότι ήταν μη καρκινικό. Ωστόσο, οι μετεγχειρητικές δοκιμές διαπίστωσαν στη συνέχεια ότι ο καρκίνος «ήταν παρών».

Η ανακοίνωση δημιουργεί επίσης μια νέα κρίση για τη βρετανική βασιλική οικογένεια σε μια εποχή όπου ο και ο βασιλιάς Κάρολος μάχεται τον καρκίνο. Τον Ιανουάριο η Sarah, η Δούκισσα της Υόρκης, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, μόλις έξι μήνες μετά την αγωγή για καρκίνο του μαστού.

       

 

  

Η Δούκισσα του York Sarah Ferguson δίνει μάχη με τον καρκίνο. Είχε εμβολασθεί και συμμετείχε σε καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού

Ήταν Ιανουάριος του 2021 όταν η Δούκισσα του York Sarah Ferguson (born Sarah Margaret Ferguson; 15 October 1959), προέτρεπε περισσότερους να συμμετάσχουν στο The Sun’s Jabs Army, μία πρωτοβουλία-καμπάνια της Sun
υπέρ του εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 καθώς η εφημερίδα καλούσε εθελοντές να βοηθήσουν στην εμβολιαστική εκστρατεία.

Η Sarah Ferguson χαιρέτισε την καμπάνια μας ως «φανταστική» και μίλησε για τη ζωτική ώθηση να εγγραφούν εθελοντές για να βοηθήσουν την διάδοση του εμβολίου Covid-19.

Η Δούκισσα είχε δηλώσει τότε: «Η κυκλοφορία του εμβολίου είναι ένα απίστευτο πράγμα στο οποίο πρέπει να συμμετάσχεις– σκληρά εργαζόμενες νοσοκόμες και γιατροί που εργάζονται τρελές ώρες για να μας κάνουν όλους να εμβολιαστούν, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη Βρετανία να κινηθεί ξανά. Η αφοσίωσή τους είναι πραγματικά ταπεινή.

«Αλλά είναι επίσης οι εθελοντές που τους βοηθούν στο σημαντικό τους έργο που πρέπει να ευχαριστήσουμε — και που επίσης χρειαζόμαστε. Χωρίς αυτούς το έργο είναι ακόμα πιο δύσκολο, γι’ αυτό το The Sun’s Jabs Army είναι ζωτικής σημασίας.»
Εγγραφείτε στο nhsvolunteerresponders.org.uk

Εξήγησε πώς η παρακολούθηση βίντεο με εθελοντές που βοηθούσαν ανθρώπους πάνω-κάτω στη χώρα όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολίων τον περασμένο μήνα της είχε αφήσει μια αίσθηση υπερηφάνειας.

Η Σάρα, 61 ετών, είπε: «Συγκινήθηκα βλέποντας τις ουρές των ανθρώπων με μεγάλη διάθεση που βοηθούνταν στα κέντρα εμβολιασμού ως εθελοντές διαχειριστές. Τι φανταστικό που μπορούμε όλοι να παίξουμε έναν ρόλο.

«Σας προτρέπω όλους να εγγραφείτε στο Jabs Army και να παίξετε τον ρόλο σας σε αυτή την τεράστια πρόκληση».

Τρία χρόνια αργότερα>

Λίγο μετά την επιτυχή θεραπεία της για τον καρκίνο του μαστού, η Sarah Ferguson διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Sarah Ferguson αφαίρεσε έναν σπίλο και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακοήθες μελάνωμα, ο πιο σοβαρός τύπος καρκίνου του δέρματος.

Η νέα αυτή περιπέτεια έρχεται και προστίθεται στις δύσκολες στιγμές περνάει η βρετανική βασιλική οικογένεια. Αφού μετά την χειρουργική επέμβαση της Kate Middleton και ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε χειρουργείο για προστάτη.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ο εκπρόσωπο της Sarah Ferguson ανέφερε: «Μετά τη διάγνωσή της με πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού αυτό το καλοκαίρι, η Sarah, η δούκισσα του Γιορκ διαγνώστηκε τώρα με κακοήθες μελάνωμα».

«Ο δερματολόγος της ζήτησε να αφαιρεθούν και να αναλυθούν αρκετοί σπίλοι την ίδια στιγμή που η δούκισσα υποβαλλόταν σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση μετά τη μαστεκτομή της και ένας από αυτούς ταυτοποιήθηκε ως καρκινικός», τόνισε ο εκπρόσωπος.

«Υποβάλλεται σε περαιτέρω έρευνες για να διασφαλιστεί ότι έχει εντοπιστεί στα αρχικά στάδια. Σαφώς, μια ακόμη διάγνωση τόσο σύντομα μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού ήταν ανησυχητική, αλλά η δούκισσα παραμένει σε καλή διάθεση. Η δούκισσα θέλει να ευχαριστήσει ολόκληρη την ιατρική ομάδα που την στήριξε, ιδιαίτερα τον δερματολόγο της, η επαγρύπνηση του οποίου εξασφάλισε ότι η ασθένεια ανιχνεύτηκε όταν συνέβη», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Και κατέληξε: «Πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος, της υφής και της εμφάνισης νέων σπίλων που μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος».

>

Η Δούκισσα του Υork, επίσης γνωστή με το παρατσούκλι Fergie, είναι Βρετανίδα συγγραφέας, τηλεοπτική προσωπικότητα και μέλος της εκτεταμένης βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Είναι η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew, δούκα της Υόρκης, ο οποίος είναι ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και νεότερος αδελφός του βασιλιά Καρόλου Γ’.

H Ferguson μεγάλωσε στο Ντάμερ του Χάμσαϊρ και παρακολούθησε το Queen’s Secretarial College. Αργότερα εργάστηκε σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων στο Λονδίνο και στη συνέχεια σε εκδοτική εταιρεία. Ξεκίνησε μια σχέση με τον Andrew το 1985 και παντρεύτηκαν στις 23 Ιουλίου 1986 στο Westminster Abbey. Έχουν δύο κόρες, την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία. Ο γάμος, ο χωρισμός τους το 1992 και το διαζύγιο τους το 1996 προσέλκυσαν μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τον γάμο της, η Sarah έχει συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις ως προστάτης και εκπρόσωπος. Το φιλανθρωπικό της έργο περιστρέφεται κυρίως γύρω από τη βοήθεια ασθενών με καρκίνο και παιδιών. Είναι η προστάτιδα του Teenage Cancer Trust από το 1990 και ίδρυσε το Children in Crisis και το Sarah’s Trust. Τα χρόνια μετά τον χωρισμό της, η Sarah έγινε αντικείμενο σκανδάλων που επηρέασαν τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε διάφορα βασιλικά γεγονότα. Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά και ενήλικες και έχει εργαστεί στην τηλεόραση και στην παραγωγή ταινιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου