Κυριακή, Απριλίου 21, 2024

Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Μέμφις: Τουλάχιστον 2 νεκροί και 6 τραυματίες (βίντεο) Το συνοικιακό πάρτι στο Μέμφις, σύμφωνα με τις αρχές, γινόταν χωρίς άδεια και συμμετείχαν έως και 300 άτομα.




Wikimedia Commons

 
 

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε συνοικιακό πάρτι στο Μέμφις του Τενεσί, το Σάββατο (20/04), σύμφωνα με την αστυνομία.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, μάθαμε ότι υπήρχαν συνολικά 8 θύματα, με δύο από αυτά να έχουν πεθάνει επί τόπου», ανέφερε η αστυνομία του Μέμφις σε μια επικαιροποιημένη ανακοίνωση, σύμφωνα με το Reuters. Η αστυνομία είχε δηλώσει νωρίτερα ότι 16 άνθρωποι πυροβολήθηκαν.







Ένας από τους τραυματίες παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας έχει αφεθεί ελεύθερος, σύμφωνα με την αστυνομία. «Πρόκειται για ένα πάρτι που γινόταν χωρίς άδεια», δήλωσαν οι αρχές και σε αυτό το πάρτι συμμετείχαν περίπου 200-300 άτομα.


Αναζητούνται τουλάχιστον δύο ύποπτοι, ανέφερε το CBS News, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές που τόνισαν «πιστεύουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα που πυροβόλησαν με όπλα κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου