Κυριακή, Απριλίου 21, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ «πρωταγωνιστούν» στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.






 


Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, η οποία διεξάγεται την Κυριακή (21/04).

Έτσι, ύστερα από 31 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της κατάταξης με 69 βαθμούς και την ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 68, ο ΠΑΟΚ με 67 και ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, αντίστοιχα. Βέβαια, επισημαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.


Πάντως, στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν λόγω των υποχρεώσεών τους στο UEFA Europa Conference League, με τους «ερυθρόλευκους» να προκρίνονται στους «4» της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ έχει ορισθεί ο Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα από την Πορτογαλία, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Πέντρο Νούνο Ντα Σα Μαρτίνς και Πάουλο Ρικάρντο Ντουάρτε Μπρας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης και στο VAR θα βρίσκονται οι Μπρούνο Αλεξάντρε Ντα Σίλβα Ολιβέιρα Εστέβες (Πορτογαλία) και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έχει ορισθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τις 20:30. Μάλιστα, η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα της COSMOTE SPORTS 1 HD.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου