Τρίτη, Απριλίου 30, 2024

«Στις 9 Ιουνίου θα λάβει το μήνυμα χειρόγραφα και με σταυρό»: Το τρολάρισμα Βελόπουλου στον πρωθυπουργό





«Στη Μητρόπολη θα πάει τη Μ. Πέμπτη για να εργαλειοποιήσει την Ορθοδοξία»


Στην επίθεση που δέχεται όλο αυτό το διάστημα από τον πρωθυπουργό, ενόψει ευρωεκλογών, απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως ανέφερε: «Όσα ψέματα και να πει η κυβέρνηση με τα Μέσα της εναντίον της Ελληνικής Λύσης, όσο και να θέλει ο πρωθυπουργός να χυδαιολογεί εναντίον της Ελληνικής Λύσης, σε όσες εκκλησίες και να πάει ο ίδιος, όσες λιτανείες και να κάνει, ακόμα και στη Μητρόπολη που θα πάει τη Μ. Πέμπτη για να εργαλειοποιήσει την Ορθοδοξία, να είναι βέβαιος ότι στις 9 Ιουνίου, ευτυχώς για εμάς και για την Ελλάδα, δυστυχώς για αυτόν, τον πρωθυπουργό, το μήνυμα θα το λάβει χειρόγραφα και με σταυρό…».

Ακόμη άφησε αιχμές για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση τους για τη Δικαιοσύνη:

«Είναι υποκριτικό, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να νομοθετούν το ακαταδίωκτο, με συνέπεια, η Δικαιοσύνη να αθωώνει όλους τους εγκληματίες, είτε αφορούν στην διαφθορά, είτε στα εγκλήματα, όπως το Μάτι και να διαγωνίζονται σήμερα τα τρία κόμματα για το ποιος φταίει».

Και τέλος υποστήριξε: «Μα η Δικαιοσύνη, με βάση τους νόμους του ακαταδίωκτου, κάνει τις όποιες επιλογές της. Δυστυχώς, το ακαταδίωκτο θα καταργηθεί μόνο με την Ελληνική Λύση και φυλακή θα πάνε όλοι οι εγκληματίες και οι διεφθαρμένοι, είτε είναι υπηρεσιακοί παράγοντες, είτε είναι πολιτικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου