Κυριακή, Απριλίου 14, 2024

AEK – Άρης: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα «Κιτρινόμαυρο» ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη.







 


Πέμπτη «στροφή» για τα πλέι οφ της Super League που διεξάγεται σε δύο δόσεις λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Έτσι, την Κυριακή (14/04), ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Άρη.

Συγκεκριμένα, ύστερα από 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή της κατάταξης με 67 βαθμούς και τον ακολουθούν η ΑΕΚ με 66 ο Παναθηναϊκός με 65 και ο Ολυμπιακός με 63 βαθμούς, αντίστοιχα.


Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Παναθηναϊκό με 0-2.
Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΚ – Άρης έχει ορισθεί ο Ευάγγελος Μανούχος, με βοηθούς του τους Ανδρέα Μεϊντάνα και Ανδρέα Φωτόπουλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης και στο VAR θα βρίσκονται οι Έρβιν Μπλανκ (Ολλανδία) και ο Αθανάσιος Κόλλιας.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Άρη για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έχει ορισθεί στο γήπεδο της «OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τις 20:30. Μάλιστα, η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα της COSMOTE SPORT 1 HD.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου