Πέμπτη, Απριλίου 18, 2024

Η έκπληξη του Κασσελάκη και τα «ιερά ραντεβού» της ΝΔ...




Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανακοινώσει ΤΟ μεγάλο όνομα για το ευρωψηφοδέλτιο...

Καθίστε αναπαυτικά, γιατί είναι βέβαιο ότι από έκπληξη σε έκπληξη μας πάει ο President.

Όχι, δεν πρόκειται να μπουκάρει σε καμιά εκκλησιά για να πει το «Πιστεύω» και στα ελληνικά, δεν πρόκειται να ανακοινώσει -και επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ– ότι το ΝΑΤΟ είναι ιερή συμμαχία -κατά τον ίδιο- αφού με αυτά και με άλλα, οι πούροι Συριζαίοι, έχουν πέσει τάβλα.

Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ;; Ελάτε τώρα, αυτό είναι παρελθόν.

Το κρυφό, ιερό ραντεβού του Σταύρου

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. πήραν τον δρόμο του σταυρού, αλλά και του… Σταύρου! Το λέω με την έννοια, ότι ο Σταύρος Παπασταύρου τίθεται επικεφαλής του κλιμακίου για την καμπάνια του Μπελέρη, (μαζί με τους Βορίδη και Άδωνη).

Ως εδώ καλά(;), αλλά ο Μητσοτάκης αιφνιδιάστηκε που ο Παπασταύρου με δική του πρωτοβουλία -και χωρίς να τον ενημερώσει -πήγε με τον γιό του Μπελέρη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρει την ευλογία του. Ευλόγησον μεν, αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα το, «το πολύ κύριε ελέησον…».

Ξεματιάστρα για τον πρόεδρο Νίκο

Από την άλλη, ο αρχηγός Ανδρουλάκης αντί να ασχολείται με τους χοχλιούς, μήπως πρέπει να βρει καμιά ξεματιάστρα;

Γιατί κάτι δεν πάει καλά. Έχει πολύ καλή ομάδα, καλούς υποψήφιους ευρωβουλευτές, ενδιαφέρουσα ευρωπαϊκή ατζέντα, αλλα οι δημοσκοπήσεις τού δείχνουν χαμηλό βαρομετρικό.

Και που να σφίξουν και οι ζέστες!

Το βράδυ της 9ης Ιουνίου βλέπω να τίθεται θέμα ηγεσίας, άσε που το πρόλαβε και το έβαλε ο ίδιος λέγοντας, ότι η τρίτη θέση θα είναι αποτυχία. Οπότε, θα τους πει, ρε σύντροφοι εγώ το είπα πρώτος, τι μου το θέτετε; «Το τίθω, το τίθω» -που έλεγε και η κορυφαία Άντζελα- θα του πει εκ των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ, εάν έρθει τρίτο κόμμα. Όμως, νωρίς είναι ακόμα. Ας έρθει το Πάσχα στην Τήνο -που του αρέσει-να ανάψει καμιά λαμπάδα στο μπόι του (μας) που υπάρχει.

Κάλχας - Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου