Σάββατο, Απριλίου 13, 2024

Ευδοκία Τσαγκλή σε Μητσοτάκη / Αν δεν ξέρεις, μπορείς να διαβάσεις τα στοιχεία που δώσαμε στη Δικαιοσύνη ΗΧΗΤΙΚΟ



Προεκλογικά ήταν βέβαιος, στην χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού ακούμε «δεν ξέρω», «δεν είμαι σίγουρος», «θα το δούμε» είπε στον 105,5 η επιζήσασα των Τεμπών


Ένα δηκτικό σχόλιο για τα όσα είπε και κυρίως δεν είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία συνέντευξή του, σε σχέση με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, χαρακτήρισε τα όσα είπε μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη η επιζήσασα Ευδοκία Τσαγκλή.

«Υπήρξε αλλαγή στάσης, από εκεί που ήταν για κάποια πράγματα βέβαιος προεκλογικά ... τώρα ακούμε "δεν ξέρω", "δεν είμαι σίγουρος", "θα το δούμε". Και μόνο αυτή η αλλαγή λέει πάρα πολλά. Τα ίδια είπε και για το ξυλόλιο ... που έχει βρεθεί από το Χημείο του Κράτους, από την αρχή, απλά επέλεξαν να το αγνοήσουν ... σίγουρα δεν είναι αρκετό να πεις "εγώ έτσι πιστεύω". Δεν είναι θέμα πίστης. Αν δεν ξέρεις, μπορείς να διαβάσεις κάποια στοιχεία, τα έχουμε δώσει στη Δικαιοσύνη», είπε η κα Τσαγκλή.

Στην αρχή της συνέντευξής της, η ίδια τόνισε ότι ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε καχύποπτους τους συγγενείς των θυμάτων και τους επιζώντες, και ότι «δεν θα μας πείσει αυτός αλλά αυτός είναι βέβαιος». Ωστόσο, «έχουμε χορτάσει από λόγια ... βλέπουμε ότι στην πράξη δεν επιβεβαιώνονται. Η πραγματικότητα, οι πράξεις είναι αυτές που θα διαψεύσουν ή θα επαληθεύσουν», όπως υπογράμμισε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου