Κυριακή, Απριλίου 21, 2024

Στην μαύρη επέτειο της Χούντας η ΕΡΤ έδειξε αντανακλαστικά … “πουλιού”! Η ΕΡΤ ακύρωσε την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) σε πάνελ υποψήφιων ευρωβουλευτών- ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί η ΕΡΤ αρνήθηκε τη συμμετοχή του Ευαγ. Αντώναρο σε πάνελ;...





Υπάρχει και πιο χαμηλά για τα χάλια του Κράτους Δικαίου και την “Ενημέρωση 107” στη χώρα του Μητσοτάκη! Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό Αντώναρου στην ΕΡΤ: “Επιφυλασσόμαστε για κάθε περαιτέρω ενέργεια”

Αλήστου μνήμης εποχές που είχε στο σήμα της το σύμβολο με το “πουλί” των δικατατόρων, θύμισε σήμερα, ανημερα της 57ης αποφράδας επετείου της Δικτατορίας, η ΕΡΤ του κ Ζούλα και του Κυρ Μητσοτάκη που την έχει πάρει υπό την εποπτεία του.

Απίστευτα πράγματα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές συμβαίνουν στην ΕΡΤ η οποία ακύρωσε την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πάνελ υποψηφίων όταν πληροφορήθηκε ότι θα δώσει το παρών ο Ευάγγελος Αντώναρος(αρκετά ενοχλητικός για τους κατοίκους του Μαξίμου) του ΣΥΡΙΖΑ.



Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Καλούμε την ΕΡΤ να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), όταν τής ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.







57 χρονια μετα την επιβολή της χούντας η ΕΡΤ που βρίσκεται υπό την άμεση εποπτεία του Πρωθυπουργού αρνήθηκε την παρουσία υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε πάνελ προφανώς γιατί το κόμμα όρισε τον Ευάγγελο Αντώναρο που είναι “κόκκινο πανί” για το πρωθυπουργικό ζεύγος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε απαντήσεις για τον αποκλεισμό του Ευάγγελου Αντώναρου

«Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου από τη δημόσια τηλεόραση. Τούτου δοθέντος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργεια» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση που επανέρχεται κλιμακώνοντας την αντίδασή της μετά την απουσία οποιαδήποτε απάντησης από το Μαξίμου. Υπάρχει και πιο χαμηλά για το Κράτος Δικαίου και την Ενημερωση 107 στη χώρα του Μητσοτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου