Κυριακή, Απριλίου 14, 2024

Ο Μητσοτάκης απαιτεί από την Ούρσουλα να «μαζέψει» την Κοβέσι!






POLITRICKS


Ένα ιδιότυπο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει να νιώθει μεγάλη ανησυχία για τις ενέργειες της Ευρωπαίας εισαγγελέως σε ελληνικό έδαφος, σε συνδυασμό μάλιστα με τις πιέσεις που δέχεται από μεγάλη κατασκευαστική η οποία τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο στόχαστρο για τις παλιές αμαρτίες του νέου αφεντικού της.

Αλλά και η πολιτική πίεση είναι στο απόγειο. Μπορεί η Λάουρα Κοβέσι να μην μπορεί να ακουμπήσει Έλληνες πολιτικούς, μία υπόθεση όμως η οποία της έχει τραβήξει την προσοχή, μπορεί να εμπλέξει τόσο τον Μητσοτάκη όσο και την ίδια την Ούρσουλα σε ένα τεράστιο σκάνδαλο με απρόβλεπτες δικαστικές διαστάσεις.

Ο φάκελος που αφορά ρεμούλα δεκάδων εκατομμυρίων βρίσκεται ήδη στα χέρια της και η Ρουμάνα δικαστικός θα τον εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Αυτή ακριβώς την προειδοποίηση έστειλε ο Μητσοτάκης στην Ούρσουλα, προκειμένου να την προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να πέσει μόνος του, έτσι η πρόεδρος θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να κλείσουν μαζί και οι δύο υποθέσεις. Αυτή που εμπλέκει το αφεντικό κατασκευαστικής και η άλλη με τα 35 εκατομμύρια «σκοτεινής δοσοληψίας» σε ανώτατο Ευρωπαϊκό και Ελληνικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου