Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

Άλογα απέδρασαν από τον βρετανικό στρατό και κάλπασαν ελεύθερα...

 



Δύο άλογα του βρετανικού στρατού απέδρασαν σήμερα το πρωί και έζησαν λίγα λεπτά ελευθερίας, προκαλώντας αναστάτωση στο κέντρο του Λονδίνου, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, πέφτοντας επάνω σε οχήματα και προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών, πριν τελικά τεθούν υπό έλεγχο...


«Άλογα του στρατού διέφυγαν στη διάρκεια άσκησης ρουτίνας σήμερα το πρωί», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του στρατού. Στις φωτογραφίες εικονίζονται τα δύο ζώα, το ένα λευκό και γεμάτο αίματα και το άλλο μαύρο, να καλπάζουν σε λεωφόρο, προσπερνώντας τους έκπληκτους περαστικούς και οδηγούς. 

«Όλα τα άλογα πιάστηκαν και επιστράφηκαν στο στρατόπεδο. Προσωπικό και άλογα τραυματίσθηκαν και λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική και κτηνιατρική φροντίδα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του στρατού.

«Κοίταξα στον καθρέφτη και τα είδα να έρχονται ακριβώς πίσω μου και εκείνη τη στιγμή είχα δύο πελάτες στο πίσω κάθισμα, συνεπώς ανησύχησα γι' αυτούς», είπε στο BBC ο Ρόμπι, ένας οδηγός ταξί. «Ευτυχώς κινήθηκαν προς το κέντρο του δρόμου και συνέχισαν, αλλά πήγαιναν γρήγορα». Η αστυνομία διευκρίνισε πως έθεσε υπό έλεγχο δύο από τα ζώα τα οποία είχαν ξεφύγει στη συνοικία Λάιμχαουζ, σε απόσταση μεγαλύτερη των οκτώ χιλιομέτρων ανατολικά των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου