Παρασκευή, Απριλίου 19, 2024

Πορθητής της πρόκρισης του Ολυπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ ο Κώστας Τζολάκης με τα τρία πέναλτι που έπιασε! Βίντεο- δηλώσεις



Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Πρόκριση στους «4» του Europa Conference League

Με Άστον Βίλα οι «ερυθρόλευκοι» στο δρόμο για την Opap Arena


Από δεύτερος τερματοφύλακας στον Ολυμπαικό ο Κώστας Τζολάκης έγινε μέσα σε ένα βράδυ, όχι απλά ο πορθητής της Πόλης, αλλά και της πρόκρισης της ομάδας του στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Τώρα πιά οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν δύο αγώνες από την Opap Arena, με την Άστον Βίλα για να πάρουν μέρος, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Ήδη έχουν κάνει το πρώτο βήμα και... συμμετέχουν επίσης για πρώτη φορά σε ημιτελικό!


Και να σκεφτεί κανείς ότι οι «ειδικοί» ακόμα και μέσα στην ομάδα του, καταλόγιζαν στον Τζολάκη την αδυναμία του να πιάσει πέναλτι! Κι όμως ο Μεντιλίμπαρ τον προτίμησε, του έδωσε θέση βασικού, αφήνοντας στον πάγκο τον εξαιρετικό Πασχαλάκη που μόλις είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του και χρησιμοποίησε τον Τζολάκη του οποίου το δικό του συμβόλαιο λήγει, αλλά δεν έχει συμφωνήσει στην ανανέωση του!


Τα πέναλτι που έδωσαν την πρόκριση στον Ολυμπιακό




Η σειρά των πέναλτι
0-1: ελ Κααμπί
Τάντιτς διώχνει ο Τζολάκης
ελ Αραμπί διώχνει ο Λιβάκοβιτς
1-1: Μπατσουαγί
1-2: Όρτα
Ουντέρ διώχνει ο Τζολάκης
1-3: Μασούρας
2-3: Τζικού
Ροντινέι Δοκάρι και Λιβάκοβιτς
Μπονούτσι διώχνει ο Τζολάκης


Η έκρηξη χαράς στην Πόλη από τους «ερυθρόλευκους»


Μπορεί να μην του… πήγε το ματς στην κανονική διάρκεια. Δέχτηκε γκολ μόλις στο 12′ από λάθος της άμυνάς του, αλλά τα έδωσε όλα στον έξτρα χρόνο, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του 103′ με την κεφαλά του Ιμπόρα στο δοκάρι και τη νέα από τον Κάρμο και την απομάκρινση της μπάλας επάνω στη γραμμή από τον Τσικού!





12′: Η άμυνα του Ολυμπιακού άφησε μόνο τον Καχβετσί να σουτάρει και να ανοίξει το σκορ για την Φενερμπαχτσέ.





Κόκκινη: 123 Ντόη (2η κίτρινη)
Κίτρινη: 94′ Σιμάνσκι – 36′ Ορτέγκα, 60′ Ποντένσε, 61′ Τζολάκης, 72′ Ντόη, 90+3′ Μασούρας, 112′ Έσε.
Φενερμπαχτσέ (Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Τζικού, Μπεκάο (100′ Σογιουντζιού), Καντιόγλου, Σ. Σιμάνσκι (106′ Κρούνιτς), Γιούκσεκ (122′ Μπονούτσι), Φρεντ (81′ Ζάιτς), Καχβετσί (81′ Ουντέρ), Τάντιτς, Τζέκο (73′ Μπατσουαγί)..
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (89′ Ρίτσαρντς), Τσικίνιο (109′ Όρτα), Έσε, Φορτούνης (109′ ελ Αραμπί), Ποντένσε (60′ Μασούρας), Γιόβετιτς (46′ Ιμπόρα), Ελ Κααμπί



Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Πρόκριση στους «4» του Europa Conference League


Με την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός.


Ο Θρύλος του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέκλεισε την πανίσχυρη Φενερμπαχτσέ στα πέναλτι και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, προκρίθηκε στους «4» του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, η οποία απέκλεισε στα πέναλτι την Λιλ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε από κοντά την ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την περηφάνια του για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

«Μεγάλη βραδιά, θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του Θρύλου, του πρωταθλητή του Ολυμπιακού. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο ηγέτης του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Πανηγυρισμοί μετά την πρόκριση

Το Πασαλιμάνι γιορτάζει την πρόκριση του Ολυμπιακού

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζολάκη για την πρόκριση




Επιστροφή στην Ελλάδα

Η αποστολή των μεγάλων νικητών της βραδιάς αναμένεται να αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμερα τα ξημερώματα.

Ήδη, πλήθος φιλάθλων των θριαμβευτών της Κωνσταντινούπολης έχουν κατακλύσει τον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου και συνεχίζουν τη γιορτή χορεύοντας και τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα.



Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει ανεπανάληπτες στιγμές και περιμένει πώς και πώς τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις των Πειραιωτών, σε αυτήν την ξέφρενη πορεία με προορισμό την κορυφή.



Καπνογόνα κάνουν τη νύχτα μέρα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου