Πέμπτη, Απριλίου 18, 2024

«Πάγωσε» το «καλάθι του νοικοκυριού» στην πλατφόρμα e-katanalotis Γιατί δεν έχουν ενημερωθεί οι τιμές στο «καλάθι του νοικοκυριού», στην πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα e-katanalotis;





 
 


Το «καλάθι του νοικοκυριού» στην πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα e-katanalotis, την οποία αποθεώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Κώστας Σκρέκας, δεν έχει ενημερωθεί εδώ και δύο εβδομάδες.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να δουν τα προϊόντα του «καλαθιού» και τις τιμές τους για την εβδομάδα που διανύουμε (17-23 Απριλίου) δεν μπορούν διότι η τελευταία ενημέρωση αφορά την εβδομάδα 3-9 Απριλίου.


Δεν ενημερώθηκε το «καλάθι του νοικοκυριού», όπως προβλέπει η σχετική απόφαση, ούτε την προηγούμενη Τετάρτη (10/4), αλλά ούτε και χθες (17/4), με αποτέλεσμα να φαίνονται οι τιμές που αφορούν στην περίοδο από 3 έως 9 Απριλίου.

«Μήπως πάγωσε η χρηματοδότηση στην εταιρεία που ανεβάζει τις τιμές στην πλατφόρμα;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, Απόστολος Ραυτόπουλος.


Ή μήπως το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μεριμνά για την ψυχική μας υγεία, γιατί αν δούμε τις νέες τιμές θα πάθουμε… ντουβρουτζά;

Μ. Καλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου