Πέμπτη, Απριλίου 18, 2024

Ελένη Μενεγάκη: Όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» με το Mega Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί ήδη παρελθόν για το Mega σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως στο «Happy day».

 
NDP Photo Agency

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Το θρίλερ γύρω από όνομα της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται ότι παίρνει τέλος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έγιναν γνωστές το απόγευμα της Τετάρτης, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες της ότι δεν θα συνεχίσει στο Mega και ότι θα πρέπει να αναζητήσουν τηλεοπτική στέγη για του χρόνου, ανεξάρτητα από εκείνη. Ανάλογη ήταν η ενημέρωση που έκανε η Ελένη Γελαλή, αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη, στους ανθρώπους που εργάζονται για την εκπομπή πίσω από τις κάμερες.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Παρότι το ενδεχόμενο ενός «διαζυγίου» συζητιόταν από καιρό και πολλοί διακήρυσσαν ότι η Φαίη Σκορδά έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με το Mega, όλοι διατηρούσαν μια «ελπίδα» ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.


Τελικά αυτό δεν συνέβη και η ίδια η Ελένη αναγκάστηκε να μιλήσει στους συνεργάτες της και να διευκρινίσει τις προθέσεις της, αφού η σεναριολογία είχε πάρει απίθανες διαστάσεις, ειδικά μετά από την άρνησή της να βγει στον αέρα τη Δευτέρα.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης είχε όλες τις λεπτομέρειες για το πως φτάσαμε ως εδώ.


«Νομίζω ότι κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου υπήρξε ένα τελεσίγραφο προς την Ελένη επειδή είναι η παρουσιάστρια που μιλούσε μόνο με τον πρόεδρο του σταθμού -που το συνηθίζει άλλωστε να μιλάει σε πολύ υψηλό επίπεδο- ότι η μείωση στις αποδοχές της ήταν της τάξης του 40%. Επίσης, υπάρχει μια στρατηγική για του χρόνου ότι σε όλες τις ανανεώσεις θα υπάρξει μια μείωση, όπως και σε όλα τα budget των εκπομπών. Αυτό έκανε την Ελένη να μην συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις.

Η Ελένη είναι πάρει την απόφαση, αν συνέχιζε, να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη. Παρόλο που υπήρχε παράθυρο στις διαπραγματεύσεις εν λευκώ να αποφασίσει και για την πρωινή ζώνη» είπε ο πάντα καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου