Κυριακή, Απριλίου 28, 2024

#paokaek Απίστευτες προκλήσεις Αλμέιδα στην Τούμπα – Έπιασε άνθρωπο από τον λαιμό! – To «κλέφτες, κλέφτες» δονούσε την ατμόσφαιρα




Μεγάλη ένταση στο φινάλε του παιχνιδιού στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-2 της ΑΕΚ και τους ανθρώπους της Ένωσης να μη… χωνεύουν την ήττα.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Αλμέιδα έπιασε άνθρωπο από το λαιμό (!!!) ενώ κανένας δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει.


Την ίδια ώρα η Τούμπα στο… πόδι φώναζε «κλέφτες, κλέφτες» πικάροντας τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, αλλά και για τις διαμαρτυρίες τους να ακυρωθεί ως οφσάιντ το πεντακάθαρο γκολ του Σάστρε για το 3-2.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν να συγχαρούν τον Αλμέιδα, όμως εκείνος αντέδρασε με αδιανόητο τρόπο, απωθώντας όποιον έβρισκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει από το πουθενά μια τρομερή στιγμή έντασης.


Σύμφωνα και με όσα πρόλαβε να δείξει ο τηλεοπτικός φακός, την ώρα που ορισμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν τη νίκη, ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε να τρέχει προς τη φυσούνα και στο σημείο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι αρκετοί άνθρωποι των δύο πάγκων αλλά υπεύθυνοι της διοργάνωσης του αγώνα.

Παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Αργεντινό προπονητή, που ήταν έξαλλος και πιάστηκε στα χέρια με άνθρωπο του ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον -από πλευράς ΠΑΟΚ- ήταν ένας από αυτούς που επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, όπως και αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ. Ακόμα και ο βοηθός του, Κάρλος Ρόα, προσπάθησε να τον… καλμάρει.

Δείτε ΕΔΩ το απίστευτο περιστατικό

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν «τρελαμένος», αλλά μπήκε μετά από λίγο στη φυσούνα και πήγε στα αποδυτήρια της Τούμπας. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη και υπήρξε αυτή η τρομερή ένταση στο φινάλε, που έκανε έξαλλο τον Αργεντινό τεχνικό των «κιτρινόμαυρων». Φυσικά, η ένταση ήταν… γενική, με πολύ κόσμο και από τις δύο ομάδες να γίνεται «ένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου