Δευτέρα, Απριλίου 29, 2024

Προκλητικός Γεωργιάδης για Καλλιάνο: «Όποιος έχει κάποιο γνωστό, παίρνει τηλέφωνο στην Ελλάδα» (Video)




Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σε ό,τι αφορά τα μεγάλα ζητήματα που έχουν προκύψει για τη λειτουργία του ΕΣΥ, μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Σε ερώτηση για τον εάν ο κ. Καλλιάνος πήρε τηλέφωνο τον υπουργό για να βοηθήσει, ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε, «με πήρε τηλέφωνο ο Καλλιάνος. 50 φορές μιλήσαμε».



Μάλιστα, σε παρατήρηση δημοσιογράφου, ότι «είναι προβληματικό εξ΄ορισμού, ένας βουλευτής να λέει ότι πήρα τηλέφωνο τον υπουργό», ο υπουργός Υγείας απάντησε «μη γινόμαστε στην Ελλάδα υποκριτές, Κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνα για θέματα τέτοιας φύσεως 300 άνθρωποι. Με παίρνουν πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρω καθόλου και σε όσους μπορώ να είμαι χρήσιμος, το έχω κάνει. Μη κάνουμε εστίαση σε κάτι που όλοι ξέρουμε ότι γίνεται και όποιος έχει κάποιο γνωστό παίρνει τηλέφωνο στην Ελλάδα».
«Δεν υπήρξε διακριτική μεταχείριση υπέρ του πατρός Καλλιάνου»

Επίσης, ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέφερε ότι «εάν και ο κ. Καλλιάνος είναι βουλευτής. Εάν και πήρε τηλέφωνο τον υπουργό 50 φορές, δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ ο πατέρας του, διότι δεν προβλεπόταν. Διακριτική μεταχείριση υπέρ του πατρός Καλλιάνου, δεν υπήρξε».

Από το 2016 που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχθηκε πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης, μιλούσε για την καταπολέμηση του πελατειακού κράτους και τον εξορθολογισμό του κράτους. Πλέον, έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε και 5 χρόνια που η ΝΔ κυβερνάει και ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης, αναφέρει ότι όποιος έχει γνωστό στην Ελλάδα παίρνει τηλέφωνα.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 7:25 του βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου