Δευτέρα, Απριλίου 29, 2024

Έξαλλος ο πρωθυπουργός με υπουργό του που «έκλεισε» σπίτι γιατρού





ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ


Κάποιοι ειρωνεύτηκαν το ηγετικό – όπως εξελίσσεται – ευρωπαϊκό στέλεχος του ηγέτη μας, τον Γιώργο Αυτιά, όταν αυτός έκανε λόγο για το τρίπτυχο «πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια».

Άρης Σπηλιωτόπουλος, βίος και πολιτεία: Από την ΟΝΝΕΔ και τα γαλάζια υπουργεία στην ομάδα Κασσελάκη(σσ Για τον βίο και την πολιτεία των δεκάδων πασοκων σημητικων και αλλων σαλταδόρων που εφερε στην Νέα Δημοκρατία ο Μητσοτάκης θα γραφεί τίποτα;)







 

Την πολιτική στροφή που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι πληροφορίες ότι έχει αναλάβει ρόλο στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη ως σύμβουλος αναλυτής δημοσκοπήσεων καθώς φαίνεται ότι άφησε οριστικά πίσω του τα «γαλάζια» χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας που ξεκίνησε από την παρουσία του στην ΟΝΝΕΔ και έφτασε μέχρι τα υπουργεία Παιδείας και Τουρισμού.

Σοκαριστικές μισογυνικές δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας...

 





Αδιανόητες, σκοταδιστικές δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας και υπεύθυνο για την Ψυχική Υγεία Δημήτρη Βαρτζόπουλο που, μεταξύ άλλων, συσχέτισε τις γυναικοκτονίες με βιολογικά χαρακτηριστικά και ισχυρίστηκε πως «είναι η φύση των πραγμάτων το αρσενικό να είναι επιθετικό» καθώς «κυνηγάει την τροφή»...

Οι πυρκαγιές «καίνε» ήδη το νέο αντιπυρικό δόγμα...


Η κυβέρνηση ανακοινώνει αγορές και κονδύλια, όμως ουδέν πράττει για τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, όπως καταγγέλλουν πυροσβέστες και δασολόγοι

ΔΕΔΔΗΕ: Έναρξη νυχτερινού οικιακού τιμολογίου ρεύματος...




Τίθεται σε ισχύ το νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο θερινής περιόδου από την 1η Μαΐου 2024 μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2024 με συνεχές ωράριο από 23:00 έως 07:00 καθημερινά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ...

Δημόσιο: Νέο σύστημα για το μπόνους παραγωγικότητας – 9 ερωτήσεις και απαντήσεις– «Πυρά» από την αντιπολίτευση: «Ίσα με 2 σοκολάτες»





Δημόσιο: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του… προεκλογικού μπόνους 



Προεκλογικό πριμ ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους δημοσίους υπαλλήλους, με την αντιπολίτευση να ασκεί σφοδρή κριτική, τονίζοντας ότι για να ενισχυθούν οι εργαζόμενοι είναι απαραίτητο να επανέλθει ο 13ος και ο 14ος μισθός.

«Βεντέτα» Γεωργιάδη - Πολάκη για τους ιδιώτες γιατρούς στο ΕΣΥ Βουλή: Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας για την τροπολογία για τη συνεργασία ιδιωτών γιατρών με το ΕΣΥ.





Η «βεντέτα» του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη καλά κρατεί (και) για το ΕΣΥ.

Αυτή την φορά οι δυο τους τζαρτζαρίστηκαν άγρια με αφορμή την τροπολογία του υπουργείου Υγείας που δίνει την δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να χειρουργούν στο ΕΣΥ κατά την διάρκεια της συζήτησης επί της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε για την ρύθμιση το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Γραμματίδης, οι εταιρείες και το αυτοκίνητο του Ωνάση




Γράφει η Μπάμπουσκα

Στις γκρίζες και άχαρες μέρες που ζει ο πρωθυπουργός (μέχρι και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον εξέθεσε με την ετήσια έκθεση, παρά τη φιλοτιμία του να τρέχει όπου τον καλεί το καθήκον σαν δεκανέας του αμερικανικού στρατού) ήρθε και έλαμψε μια εξαιρετική επιλογή του. Επιλογή που θύμισε την εποχή όπου την ατζέντα δεν την καθόριζαν οι αδυσώπητες αποκαλύψεις για τα Τέμπη αλλά οι αναφορές στην κομψότητα. Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε την παλιά του φόρμα. Οχι μόνο βγήκε για να δηλώσει στην ανιψιά Σία Κοσιώνη ότι τα λάθη που έκανε με τα Τέμπη ήταν καθαρά και μόνο...

Στ. Κασσελάκης για κυβέρνηση: Δεν παίρνουν χαμπάρι – Να επιστρέψουμε στην αξιοπρέπεια




Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την είσοδο αγνώστων στην Ακρόπολη και την διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών.

Έκθεση – ράπισμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Στο μικροσκόπιο το σκάνδαλο υποκλοπών – «Στο όριο» η Ελευθερία του Τύπου




Έκθετη είναι ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς σε μία ακόμα έκθεση τίθεται στο μικροσκόπιο για μία σειρά από ζητήματα, με κορωνίδα το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Θα βγει από την κρυψώνα της οικογενειοκρατίας ο Καραμανλής»...

 



«Να δούμε τώρα που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, τι θα κάνει η κυβέρνηση», επισημαίνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος απευθύνει ερώτημα και στον πρώην υπουργό Κ. Καραμανλή:

Συμβουλές του ΕΦΕΤ στους καταναλωτές...

 


Χρήσιμες συμβουλές δίνει στους καταναλωτές ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων καθώς πλησιάζει το Πάσχα και ξεκινούν σε όλη την χώρα οι προετοιμασίες για τις γιορτές, που συνοδεύονται από παραδόσεις, συνήθειες και εορταστικά γεύματα, τα οποία με τη σειρά τους συνδέονται με αυξημένη κατανάλωση κρέατος, τυριών, αυγών και γλυκών...

Ραγδαίες εξελίξεις: Ενέπλεξε τη Νέα Δημοκρατία ο Θεοδωρόπουλος για την κλοπή των e-mail- Εκτεθειμένο το Μαξίμου




Τη Νέα Δημοκρατία ενέπλεξε στην απολογία του ενώπιων της ολομέλειας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το σκάνδαλο της διαρροής των προσωπικών δεδομένων, ο πρώην γραμματέας αποδήμων του κόμματος Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για το Μάτι: Επίσπευση Εφετείου μετά την κατακραυγή Κινητοποίηση του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν τα χειρότερα μετά την απόφαση για τη φωτιά στο Μάτι.



ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

 


Γράφει η Μαίρη Μπενέα

Απάτη στο όνομα του υπουργείου Οικονομικών...




Προσποιούμενος τον υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών και με πρόσχημα τη μεσολάβησή του προκειμένου να ματαιωθεί οικονομικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένας 45χρονος επιχείρησε να αποσπάσει 2.000 ευρώ από καταστηματάρχη, στη Θεσσαλονίκη...

«Το παιχνίδι παίζεται»...

 




Παρά την εδραιωμένη πεποίθηση στην κορυφή αλλά και στην κομματική βάση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές του, τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, η ηγεσία και τα στελέχη πασχίζουν να μην κυριαρχήσει κλίμα ηττοπάθειας στους «πράσινους» ψηφοφόρους.

«Μαύρα μαντάτα» για μαθητές και εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής...

 




Φόβοι ότι στρέφουν τους γονείς προς την ιδιωτική παράλληλη, ενώ θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τη δημόσια στήριξη των παιδιών...

Έφεραν ξανά την τροπολογία για είσοδο ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ... Βουλή: Ένσταση αντισυνταγματικότητας από το ΠΑΣΟΚ




Κορυφώνεται η μάχη στη Βουλή για την τροπολογία Γεωργιάδη με την οποία ιδιώτες γιατροί θα χειρουργούν στα δημόσια νοσοκομεία. Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας.

«Βόμβα» από Μπορέλ: Αρκετά κράτη μέλη της ΕΕ θα αναγνωρίσουν παλαιστινιακό κράτος μέχρι το τέλος Μαΐου Το Ισραήλ έχει προειδοποιήσει πως η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους θα ισοδυναμούσε με «επιβράβευση της τρομοκρατίας».






 


Γράφει ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου

Μαρτυριάρης και ο Βορίδης μετά τη Χριστοφιλοπούλου – «Έδωσε» τον τακτικισμό της ΝΔ με την επιλογή Μπελέρη




Μετά την ωμή παραδοχή της Εύης Χριστοφιλοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι η ένταξη του Φρέντη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, έγινε για να σταματήσει η διαρροή γαλάζιων ψηφοφόρων σε κόμματα δεξιά της ΝΔ, ήρθε να επιβεβαιώσει τον τακτικισμό της κυβέρνησης και ο Μάκης Βορίδης.

Προκλητικός Γεωργιάδης για Καλλιάνο: «Όποιος έχει κάποιο γνωστό, παίρνει τηλέφωνο στην Ελλάδα» (Video)




Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σε ό,τι αφορά τα μεγάλα ζητήματα που έχουν προκύψει για τη λειτουργία του ΕΣΥ, μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Μητσοτάκης: Το «τυράκι» του μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο ΒΙΝΤΕΟ




Και οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριμ παραγωγικότητας για τους δημόσιους υπαλλήλους που θα ισχύσει από το 2025, μιλώντας στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το πρωί της Μ. Δευτέρας (29/04).

Aδιανόητο! Η Μενδώνη ποζάρει μπροστά στο πορτρέτο του σφαγέα των Ελλήνων




Συναισθήματα οργής προκαλεί η προκλητική κίνηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη να ποζάρει μπροστά στο πορτρέτο του σφαγέα των Ελλήνων, κατά την επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη.

Στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενόψει Ευρωεκλογών





Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος! Με σημαντικό επικοινωνιακό ρόλο ενόψει ευρωεκλογών

Με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο σε κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό του επιτελείο θα βαδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης προς τις ευρωεκλογές.

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Τίθεται υπό κράτηση στο Παρίσι - Θα ανακριθεί για δύο σεξουαλικές επιθέσεις Η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε εργαζόταν για το γύρισμα της ταινίας Les Volets Verts - Η δεύτερη ήταν βοηθός σε γύρισμα και η κατηγορία πηγαίνει πίσω στο 2014



Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ εκλήθη για να παρουσιασθεί στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού και να τεθεί υπό κράτηση για να ανακριθεί σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Η ανάρτηση του συγγενή θύματος στο Μάτι που συνελήφθη γιατί πέταξε καρέκλα: «Είμαι ο μόνος που αναλαμβάνει ευθύνη, εύχομαι να τρελαθούν από τις τύψεις” (vid)



 ΜΑΤΙ: “Εγώ πέταξα την καρέκλα, εύχομαι να τρελαθούν από τις τύψεις” (vid)

ΜΑΤΙ: “Εγώ πέταξα την καρέκλα, εύχομαι να τρελαθούν από τις τύψεις” (vid)

Ένταση και επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της απόφασης για την υπόθεση της μεγάλης φωτιάς στο Μάτι η οποία οδήγησε στον θάνατο 104 άτομα.

Δημοσκόπηση διαΝΕΟσις: Πιστός στον Θεό και δεμένος με την οικογένεια ο Έλληνας


 


Βαθιά η πίστη του Έλληνα στον Θεό – Η έρευνα της διαΝΕΟσις αναδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός ανεξαρτήτως κομμάτων και ηλικίας συνδέεται με τη θρησκεία και την πίστη ..

Financial Times: Η Ελλάδα σύντομα θα είναι η φτωχότερη χώρα στην ΕΕ

 


Η πρόσφατη ανάκαμψη στην Ελλάδα, όμως, έχει μόλις ελαφρώς ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο στη χώρα σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ τα τελευταία δύο χρόνια – και όχι αρκετά για να απομακρυνθεί η χώρα από την τελευταία θέση, με τους φτωχότερους κατοίκους στην Ευρωζώνη, επισημαίνουν οι Financial Times και συνεχίζουν τονίζοντας πως αυτή η κατάσταση είναι καινούρια για τους Έλληνες, που μέχρι το 2009, είχαν κατά κεφαλήν ΑΕΠ κοντά στον μέσο όρο της ΕΕ. Από τότε, 10 χώρες έχουν δει το βιοτικό τους επίπεδο να αυξάνεται πάνω από αυτό στην Ελλάδα, αφήνοντάς την τη δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ μετά τη Βουλγαρία, και τη φτωχότερη χώρα στην Ευρωζώνη, δηλαδή μεταξύ των χωρών της ΕΕ που έχουν υιοθετήσει το ευρώ. «Καθώς το χάσμα με τη Βουλγαρία μειώνεται απότομα, δεν είναι παράλογο να περιμένουμε ότι η Ελλάδα θα γίνει σύντομα η φτωχότερη χώρα της ΕΕ», γράφει το δημοσίευμα των Financial Times.

Η επιστροφή Κασσελάκη και η πόρτα-πόρτα εκστρατεία...

 


Από τα όσα έγιναν στα νησιά, κοντινά και μακρινά, κατά την περιοδεία αυτή, φανερώνουν ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει μία τακτική επικοινωνίας με τους πολίτες τύπου «πόρτα – πόρτα». Ή αλλιώς, επικεντρώνεται στην προσωπική επαφή, αξιοποιώντας ένα δυνατό του σημείο...

Χρωστούσε στη ΔΕΗ και βρέθηκε σε απόγνωση...

 




Σε απελπισία βρισκόταν ένας άνδρας ο οποίος δεν άντεχε το μεγάλο χρέος που είχε στη ΔΕΗ και απειλούσε να αυτοκτονήσει...

Και ο Γιάννης Λούλης στο επιτελείο Κασσελάκη...

 



Μετά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει και ο γνωστός επικοινωνιολόγος και πολιτικός επιστήμων Γιάννης Λούλης, ο οποίος και παλιότερα συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα...

Η Χαμάς απαντά στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός...




Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς δίνει σήμερα την απάντησή του στην πρόταση για αμοιβαία κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία και αντιμέτωπο με λιμό, συμφωνία που προβλέπει επίσης την απελευθέρωση δεκάδων ισραηλινών ομήρων...

Ο «σοβαρός» Ανδρουλάκης επιμένει σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά Κασσελάκη...

 




Το άγχος οδηγεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε κινήσεις πανικού, υπογραμμίζει o ΣΥΡΙΖΑ...

Διάσωση 25 μεταναστών στη Σάμο...

 




Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 25 αλλοδαπών και περισυλλογή μίας σορού άντρα πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες χθες υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου...

Ορθάνοιχτο το ρήγμα Σαμαρά - Μητσοτάκη...

 



Διπλή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού με ομιλίες στην Καλαμάτα και στην κυπριακή πρεσβεία...

Η βιταμίνη D "κλειδί" για την ανοσία κατά του καρκίνου και την αποτελεσματικότητα της ανοσοθεραπείας




Νέα μελέτη δείχνει πιθανή σύνδεση μεταξύ της βιταμίνης D και της βελτίωσης του ανοσοποιητικού που βοηθά στη μάχη κατά του καρκίνου

Μια απρόσμενη συσχέτιση μεταξύ της βιταμίνης D και του εντερικού μικροβιώματος, που συμβάλλει στην ανοσία κατά του καρκίνου και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ανοσοθεραπείας, εντόπισε έρευνα με επικεφαλής τον Έλληνα επιστήμονα, δρ Ευάγγελο Γιαμπαζολιά. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Science".

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού θα κινηθούν οι λογαριασμοί τον Μάιο...

 


Σταθεροποίηση των τιμολογίων ρεύματος αναμένεται για το Μάιο με μικρές αποκλίσεις σε σχέση με τον Απρίλιο σύμφωνα με εκτιμήσεις από πηγές των προμηθευτών...

Επιτέθηκε ακόμα και σε γυναίκα-δημοσιογράφο που τους στηρίζει!




Ο αξιωματούχος έχει νεύρα…

Όπου βρεθώ κι όπου σταθώ ακούω για αυτόν τον νευρικό κυβερνητικό αξιωματούχο που εσχάτως βάζει στο στόχαστρό του δημοσιογράφους, ακόμη και υποστηρικτές του κόμματος που υπηρετεί. Αρχικώς είχε...

Τα θερμά επεισόδια που έγραψαν ιστορία στη Βουλή




Οι τσακωμοί, οι χειροδικίες και οι τραγελαφικές καταστάσεις των δεκαετιών 1980 και 1990 που τάραξαν τα νερά της ελληνικής πολιτικής σκηνής

Τα κουνουπάκια...

 




Αν σε σχεδόν οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη συνέβαιναν όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες για την αναλγησία και τον αυταρχισμό τούτης της κυβέρνησης. Πρώτο: Εγκλημα των Τεμπών. Δεύτερο: Λυσσώδης προσπάθεια συγκάλυψης των ηθικών και φυσικών αυτουργών. Τρίτο: Χυδαία εκμετάλλευση των προσωπικών δεδομένων από μία κομψευάμενη ευρωβουλεύτρια [και κάλυψή της από την υπουργό Εσωτερικών]...

Εύλογα κι αναπάντητα ερωτήματα για τη διάρρηξη στο γραφείο της Διεύθυνσης Εκλογών...




Άγνωστο το πώς κατάφεραν οι δράστες να διαρρήξουν το γραφείο και το τι αναζητούσαν.

Έρευνα: Το 60% του εργατικού δυναμικού διεθνώς δεν είναι ευχαριστημένο με την εργασία του...

 



Tο κατά πόσο οι εργαζόμενοι σήμερα αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εργασία τους, διερευνά πρόσφατη παγκόσμια έρευνα, όπου το 60% του εργατικού δυναμικού δηλώνει «μη ευχαριστημένο».

"Εφυγε" ο Στράτος Σεφτελής... Την Μ. Τρίτη η νεκρώσιμος ακολουθία




Αντί στεφάνων, δωρεές στον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»


Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής, με την ελληνική αθλητική δημοσιογραφία να πενθεί. Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Κώστας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τι λέτε για τον βίαιο Υπ. Δικαιοσύνης και το κράτος εκβιαστή που εκπροσωπεί;







Γιάννης Ντάσκας


«Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Δηλαδή θα τον ισοπεδώσει,δεν υπάρχει περίπτωση(να μην τον ισοπεδώσει)!Αυτή την πεποίθηση την δημιούργησα από όταν υπηρετούσα (ως υπουργός) στον Αθλητισμό με την μεγάλη σύγκρουση τότε, παράγκες το λέγανε…».

Σε ποιον περιφερειάρχη τάζει θέση επιτρόπου...

 


Παζάρι, λένε οι πληροφορίες, κάνει ο περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προκειμένου να στηρίξει την εκλογική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει ό,τι μπορεί για να κινητοποιήσει τοπικούς παράγοντες στη Βόρεια Ελλάδα που, όπως συμβαίνει και στο σύνολο της χώρας, μέχρι τώρα είναι αποστασιοποιημένοι από την εκλογική προσπάθεια.

Έρευνα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών...

 


Την υποβαθμίζει το ΥΠ.ΕΣ...

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία;» ...






Στο πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών επανέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, και ζητά την επίσπευση των σχετικών ερευνών και τεχνικών διαδικασιών σχετικά με το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία, που συγκρούστηκε μετωπικά με την επιβατική προκαλώντας «μανιτάρι» φωτιάς...

«Τσίρκο» με χλαμύδες και χιτώνες πάνω στην Ακρόπολη





Το ΥΠΠΟ ρίχνει τις ευθύνες στους αρχαιοφύλακες για το κις αρχαιοελληνικό “δρώμενο” στον Ιερό Βράχο


Ως τσίρκο μόνο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το αρχαιοελληνικό κιτς με τους “αλευρωμένους” κούρους και θεούς στα Προπύλαια, μπροστά στον Παρθενώνα και στο Ερέχθειο, σε ένα δρώμενο τέτοιας κακογουστιάς ώστε έγινε αντικείμενο χιουμοριστικών σχολιασμών στο Διαδίκτυο.

Τα τούρκικα σχολικά βιβλία, δείχνουν τα νησιά του Αιγαίου, τουρκικά!






Η “Γαλάζια Πατρίδα” στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας


Την επόμενη σχολική χρονιά οι Τούρκοι μαθητές θα εμπλουτίσουν την “εθνική τους συνείδηση” με μαθήματα για την ΑΟΖ, την υφαλοκρηπίδα και χωρικά ύδατα.

Γυρίζουν την πλάτη οι ιεράρχες στην συμφωνία Ιερώνυμου με Μητσοτάκη! Οργή για το νέο “ντιλάρισμα” και κατηγορίες ότι βάζει πλάτη στην κυβέρνηση και στις Ευρωεκλογές ! “Βράζει” το Άγιον Όρος




Στην εναγώνια προσπάθειά του να περιορίσει τις απώλειες που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε σε σημείο να επιστρατεύσει τη Δεξιά του Κυρίου στήνοντας επικοινωνιακό σόου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κασσελάκη...

 




Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος...

Αναταραχή στην Κ.Ο της ΝΔ από τα σενάρια διαδοχής Μητσοτάκη – Το βέτο και ο «πονοκέφαλος»




Η άρνηση του πρωθυπουργού να διαψεύσει ότι θα διεκδικήσει τρίτη θητεία και η δικαίωση της «Εστίας της Κυριακής» της 20/8/2023


Aναστάτωση επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, η οποία διαπιστώνει ότι μόνο με ροδοπέταλα δεν είναι στρωμένος ο δρόμος προς τις προσεχείς ευρωεκλογές και εκφράζει την ανησυχία της με διαβήματα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρνί, κατσίκι, κοκορέτσι: Οι τιμές για το Πάσχα - Πού θα βρείτε το φθηνότερο Πού θα βρείτε φθηνότερο αρνί και κατσίκι.



Aris Oikonomou / SOOC

 

Αρκετά πιο ακριβά θα κοστίσει στον έλληνα καταναλωτή το Πάσχα 2024, καθώς οι τιμές σε μια σειρά από προϊόντα -από το αρνί και το κατσίκι έως τα σοκολατένια αυγά- είναι πολύ πιο αυξημένες από ό,τι το 2023.

«Πολιτικοί αντίπαλοί μου επιχείρησαν την ηθική μου εξόντωση...»

 



Αθώα κήρυξε με τη σημερινή ομόφωνη απόφασή του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την Ρένα Δούρου για την υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι.

«Ντροπή, παιδιά δεν έχετε;»

 

Οργή συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι...

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος...




Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο νοσηλεύεται ο Λάκης Λαζόπουλος...

Μήνυμα στον Κυριάκο μέσω Ανδρέα




Ξεσηκωμένο πληροφορούμαι πως είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Στις τάξεις των γαλάζιων παραδοσιακών δεξιών υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίο έχουν αποφασίσει να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έκρηξη κερδών για τις εισηγμένες...



Πάνω από 10 δισ. τα κέρδη το 2023...

Ο Δούκας… έφερε την “ανάσταση” της κεντροαριστεράς στο ΠΑΣΟΚ και βάζει στα “γκάζια” Ανδρουλάκη και δελφίνους




Η ανάσταση του Λαζάρου, φαίνεται πως έφερε και την “ανάσταση” της Κεντροαριστεράς του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, αφού μετά από καιρό είδαμε να γεμίζει μεγάλη αίθουσα και μάλιστα με κόσμο που σημειολογικά σημαίνει πολλά για το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.

Έρχεται “καταιγίδα”! Τα πάνω-κάτω έφερε η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των υπευθύνων για το μπάζωμα




Δεκαπέντε μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, νέα τροπή παίρνει η δικαστική διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, μετά την απόφαση της Αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας, Αικατερίνης Μάτση, να κάνει δεκτή την προσφυγή του Παύλου Ασλανίδη, (πατέρα θύματος) κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας, θέμα που είχε αναδείξει το in.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του φονικού στο Μαρούσι: Θέμα χρόνου η σύλληψή του Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου στο Μαρούσι έξω από κλαμπ.




 

 


Εξονυχιστικές ειναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του φονικού έξω από μπαρ στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Θύμα ένας 23χρονος που έπεσε νεκρός έξω από το κατάμεστο μαγαζί μετά από μαχαίρωμα.

Η αποστολή του Δένδια και η σημιτική σύναξη του Φλωρίδη...

 


Οργανωμένη τόσο πολύ που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πρέπει να σας πω, είναι η προσπάθεια του Μαξίμου να γυρίσει το κλίμα στη Μακεδονία, να περιορίσει τις διαρροές της ΝΔ προς τον Βελόπουλο και παράλληλα να επιστρατεύσει ό,τι πρόθυμες δυνάμεις υπάρχουν από το Κέντρο...

10 ερωτήματα για τη διάρρηξη στο ΥΠΕΣ...

 


Δέκα ερωτήματα θέτει προς την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως η Γιώτα Πούλου μετά τη διάρρηξη την περασμένη Παρασκευή του προσωπικού γραφείου του διευθυντή της Διεύθυνσης Εκλογών του ΥΠΕΣ, σε ώρα λειτουργίας μάλιστα και παρουσίας υπαλλήλων στο υπουργείο, την ίδια ημέρα που παραδόθηκε το αναμενόμενο και πολυσυζητημένο πόρισμα του Εσωτερικού Ελέγχου για το σκάνδαλο των διαρροών προσωπικών δεδομένων αποδήμων εκλογέων ...

Ο Γκρίνμπεργκ και οι «περίεργες» part time υπηρεσίες του






Τι τραβούν κι αυτοί οι σύμβουλοι, ακόμη κι αν θεωρούνται «γκουρού» στον τομέα της επικοινωνίας!

Αναφέρομαι στον συμπαθέστατο κ. Σταν Γκρίνμπεργκ τον προσωπικό επικοινωνιολόγο και φίλο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Καταγγελία σοκ: «Πάρτι» με απευθείας αναθέσεις σε νοσοκομείο




Ερευνα του Αρείου Πάγου για εγκληματικές αμέλειες σε βάρος ασθενών αλλά και για διασπάθιση χρημάτων του Δημοσίου


Το τραγικό πρόβλημα της απογύμνωσης και της αποδυνάμωσης του συστήματος Υγείας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που χτύπησε «κατάστηθα» και τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος με βίντεο στο διαδίκτυο κατήγγειλε μια σειρά από απαράδεκτες συμπεριφορές δημόσιου νοσοκομείου στον βαριά ασθενή πατέρα του, που είχαν αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και τελικά να πεθάνει, δεν είναι το μοναδικό.

Αδέκαστος – Εφημερίδα Δημοκρατία

Τα SMS και το «τέλος» για τον ολιγάρχη





Διαβάζοντας sms

Λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη επίσκεψή μου στους Δελφούς για το γνωστό Οικονομικό Φόρουμ, είχα μία ενόραση που μού φανέρωσε ένα δεύτερο sms γυναικείου προσώπου προς συγκεκριμένο επιχειρηματία. Αυτό το sms (καλά, δεν τούς βολεύουν τα what’s app?) ομολογώ ότι χρήζει ερμηνείας: «Μα τώρα που πάει να κλείσει η υπόθεση που σε ενδιαφέρει ήταν ανάγκη να βγάλεις αυτό το θέμα»;

Η Σαουδική Αραβία, η Νότια Αφρική, η Αίγυπτος και άλλες αφρικανικές χώρες αποσύρουν τον χρυσό τους από τις ΗΠΑ!

  


Σε μία κίνηση που προκαλεί ανησυχία ως προς την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας προχώρησαν η Αίγυπτος, η Νότια Αφρική, το.. Καμερούν, η Σενεγάλη, Αλγερία και η Σαουδική Αραβία, καθώς άρχισαν να αποσύρουν τα αποθέματα τους σε χρυσό, από τις ΗΠΑ!

Μητσοτάκης σε βέρτιγκο...

 




Προκλητικός και αλαζόνας ο πρωθυπουργός, φάσκει και αντιφάσκει για τα Τέμπη...