Τρίτη, Μαΐου 14, 2024

Οι φάπες πάνε σύννεφο! Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα επόμενα 24ωρα τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία και θέτει τον Μητσοτάκη προ των ευθυνών του





Δεν θα μπορεί να συνεχισει επί πολύ το διπρόσωπο παιχνίδι με το “Μακεδονικό” και τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι αποφασισμένος να ξεμπροστιάζει την πολιτική εξαπάτησης του λαού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ που από το 2019 πατάνε σε δύο βάρκες στο θέμα της συμφωνίας με τη Βόρειο Μακεδονία.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου η αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρει άμεσα (ίσως και εντός των επόμενων 24ωρων) στη Βουλή προς ψήφιση τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία! Υπενθυμίζεται ότι χτές ο πρώην ΥΠΕΞ και πρωτεργάτης της ιστορικής συμφωνιας μαζι με τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (Ζάεφ – Ντιμιτροφ από πλευράς Β. Μακεδονίας), ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Χ είχε ζητήσει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να φέρουν άμεσα προς κύρωση στην Βουλή τα τρία Μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών που εκκρεμούν από ελληνικής πλευράς και τα οποία κρατάει “παγωμένα” από το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Δεν θα αφήσουμε όσους έσπειραν ανέμους αστάθειας να αφήσουν τις κοινωνίες να θερίσουν θύελλες, τονίζουν πηγές από την Κουμουνδούρου, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση τόσο για υποκρισία, όσο και για ολιγωρία στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου