Τρίτη, Μαΐου 14, 2024

Πάει για την έκπληξη η Ελεονώρα Μελέτη Προσθήκες της τελευταίας στιγμής, πάνε απρόβλεπτα καλά, πχ η Ελεονώρα Μελέτη.




Eurokinissi | Γιώργος Κονταρίνης

 


Όσο πλησιάζει ο χρόνος για τις Ευρωεκλογές, τόσο εντείνεται ο αγώνας των γαλάζιων για μια θέση στην Ευρωβουλή. Και οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό της κυβερνητικής παράταξης, επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι έχουν πραγματικό λόγο να ανησυχούν.

Τουλάχιστον από τους παλιούς ή για την ακρίβεια, κάποιοι εξ αυτών. Εκτός από την πρωτιά, που όλα δείχνουν ότι έχει κατοχυρώσει με απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο, ο δημοσιογράφος Γ. Αυτιάς, φαίνεται ότι ορισμένες από τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής, πάνε απρόβλεπτα καλά. Πχ η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και ο πρώην συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά Γ. Μουρούτης που φαίνεται να παλεύει για την είσοδό του στην Ευρωβουλή.


Αυτή που «σκίζει» φαίνεται ότι είναι η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία, εκτός από τους δικούς της ψηφοφόρους, προφανώς παίρνει μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Εντός Ευρωβουλής και σε καλή σειρά εμφανίζονται και οι δύο Βορειοηπειρώτες του ευρωψηφοδελτίου: Ο Πύρρος Δήμας και ο Φρέντυ Μπελέρη. Νέα θητεία στην Ευρωβουλή, τέλος, διεκδικεί με αξιώσεις και ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγ. Μεϊμαράκης, αν και όχι στη σειρά κατάταξης που θα δικαιολογούσε η μακρά διαδρομή του.

Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου