Τετάρτη, Μαΐου 01, 2024

Απίστευτο “άδειασμα” Βερβεσού σε Φλωρίδη – Μητσοτάκη, ξετινάζει την προπαγάνδα της ΝΔ: Με ΠΚ ΣΥΡΙΖΑ οι καταδικασθέντες για το Μάτι θα ήταν φυλακή, με ΠΚ Φλωρίδη είναι έξω με εξαγοράσιμη ποινή!



Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημ Βερβεσός διέσυρε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης Μητσοτάκη-Φλωρίδη ενώ ταυτόχρονα έδωσε ηχηρό ράπισμα στον μηχανισμό προπαγάνδας και παραποίησης της παραγματικότητας της ΝΔ καθώς ξεκαθάρισε πως

-Με ΠΚ ΣΥΡΙΖΑ οι κατηγορούμενοι θα ήταν φυλακή



-Με ΠΚ Φλωρίδη ΝΔ οι ένοχοι είναι ελεύθεροι με εξαγοράσιμη ποινή.

«Η Νέα δημοκρατία ήταν αυτή που άλλαξε τον νόμο για την μετατροπή των ποινών φυλάκισης σε εξαγοράσιμες ποινές (αρθρο 82 του Π.Κ.)»



Ηχηρό ράπισμα σε ΝΔ

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ.Βερβεσός ξεβρακώνει κ διασύρει Μητσοτάκη-Φλωρίδη:

-Με ΠΚ ΣΥΡΙΖΑ οι κατηγορούμενοι θα ήταν φυλακή

»





Την συνταγή της προπαγάνδας και της πολιτικής πόλωσης ακολούθησε στην ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς υιοθέτησε πλήρως το ψέματα του Γιώργου Φλωρίδη, σχετικά με τις ποινές για το Μάτι, μιλώντας για παλιές ευμενέστερες διατάξεις του ποινικού κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης για λαϊκισμό και τοξικότητα.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τις ποινές για το Μάτι, είπε ότι θα ήταν πιο αυστηρές εάν ίσχυαν διατάξεις που περνάει η Νέα Δημοκρατία, ενώ πρόσθεσε ότι υπήρχε τεράστια καθυστέρηση στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι δεν πρέπει «να τραυματιστεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στη δικαιοσύνη». Την ίδια στιγμή δεν είπε τίποτα για το γεγονός, ότι πάνω από το 70% των πολιτών δεν εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη και θεωρεί ότι υπάρχει κυβερνητική συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου