Τετάρτη, Μαΐου 22, 2024

Μια αναφορά του Στέφανου που δεν πέρασε απαρατήρητη Το ανελέητο κλείσιμο των τραπεζικών καταστημάτων έθιξε ο Στέφανος Κασσελάκης.




Aris Oikonomou / SOOC

 
 


Όταν ψάχνεις με το κιάλι ένα κοντινό ATM. Εκεί που ήξερες βρε αδερφέ ότι υπάρχει ένα και θα τελειώσεις την δουλειά σου μπαμ-μπαμ. Όταν παίρνεις αμάξι, λεωφορείο ή το κόβεις με τα πόδια κάμποσο για να βρεις το πλησιέστερο κατάστημα της τράπεζας σου. Και όταν φτάνεις τελικά η ουρά, είτε έξω είτε μέσα, θυμίζει συσσίτιο στην κατοχή. Και όλα αυτά όταν ο χρόνος σε «πνίγει» κυριολεκτικά. Και το ζήτημα δεν αφορά μόνο τον σεβασμό προς τον πελάτη της (εκάστοτε) τράπεζας, ο οποίος… καταστρώνει σχέδιο για να βρει μια, αλλά και τους εργαζόμενους που δεν ξέρουν που θα βρεθούν σήμερα, αύριο, μεθαύριο με το ανελέητο κλείσιμο των τραπεζικών καταστημάτων.

Το ζήτημα το έθιξε μέσα από την συνέντευξή του στο Attica o Στέφανος Κασσελάκης.


«Και κλείνουν και υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα και δε μπορεί ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας να πάει στην Τράπεζα. Υπάρχει τεράστια επισφάλεια στο εργασιακό της προσωπικό. Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται. Άρα λοιπόν εμείς είμαστε με το λαό και όχι με τις Τράπεζες» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγκεκριμένη αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε κάθε περίπτωση, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου