Τρίτη, Μαΐου 28, 2024

Κασσελάκης: Το πρώτο πράγμα που θα κάνω ως Πρωθυπουργός είναι να καταργήσω τη βουλευτική ασυλία Για τις Ευρωεκλογές, το Πόθεν Έσχες και τον γάμο του μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα.





 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για το Πόθεν Έσχες του αλλά και τον γάμο του.

Η συνέντευξη δόθηκε από τις Σπέτσες όπου πήγε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.


Αρχικά ο κ. Κασσελάκης είπε ότι είναι λυπηρό που διέρρευσε το προσκλητήριο του γάμου του.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα είναι καλεσμένοι περίπου 150 άτομα, οι περισσότεροι φίλοι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ από το εξωτερικό.
Για το Πόθεν Έσχες

Τόνισε ότι τελικά το πόθεν έσχες του θα το καταθέσει πριν τις Ευρωεκλογές, μετά τις αντικρουόμενες δηλώσεις για την ημερομηνία κατάθεσης του πόθεν έσχες του.


Επιπλέον αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού, ενώ είπε ότι πηγαίνει με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ γιατί γι’αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν ξέρει πόσο έχει το ψωμί ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Φυσικά και ξέρω. Ειδικά στην Αμερική που πήγαινα καθημερινά για ψωμί, ξέρω». Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο έχει στην Ελλάδα ο ίδιος απάντησε: «Ε; Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;», ενώ σημείωσε «Να μας πει ο φίλτατος πρωθυπουργός που ψωνίζει τη φέτα, να πάω κι εγώ».
«Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θε έχει αυτοδυναμία»

Στη συνέχεια τόνισε πως στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία ενώ νωρίτερα ανέφερε: «Mark my words είμαι ο μεγαλύτερο outsider που έχει περάσει ποτέ που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή της χώρας και δεν πρόκειται να το χάσω αυτό».


Τόνισε πως πιστεύει στο Χριστό και στη θρησκεία λέγοντας, ωστόσο, ότι πιστεύει και στο διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.

Σε αυτό το σημείο αποφάσισε να φάει λίγη ρέγκα ρωτώντας τον Γιώργο Λιάγκα αν του αρέσει η ρέγκα, κάνοντας εμμέσως μια αναφορά στο πολυτελές γεύμα του συνεργάτη του, Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Για την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντίνου Αργυρού τόνισε πως δεν μετανιώνει λέγοντας πως: «Να πάνε και άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια, είχε πλάκα που μου πέταξαν λουλούδια».


Σε ερώτηση ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν γίνει πρωθυπουργός απάντησε πως θα προχωρήσει στη κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και των βουλευτικών προνομιών, χαρακτηρίζοντας τα γελοία. Το δεύτερο που θα κάνει είναι να εστιάσει στο εθνικό σύστημα υγείας.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι, «θεωρώ ότι, όλο αυτό έπρεπε να γίνει, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση». Δεν έκρυψε ότι, θα ήθελε «να κάνουν κάτι μαζί», όταν ρωτήθηκε αν θα επιθυμούσε μία κοινή προεκλογική εμφάνιση, για να φανεί ενωμένο το κόμμα, διαβεβαίωσε ωστόσο πως, «το κόμμα είναι ενωμένο».

«Έχουμε επικοινωνία, μιλάμε δύο φορές την εβδομάδα», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και συμπλήρωσε ότι, «μου έχει πει πως δεν θα ξαναγυρίσει στην πολιτική. Επιθυμεί να συνεισφέρει στην ανάπλαση της Αριστεράς σε όλη την Ευρώπη». Εκτίμησε δε ότι, «δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση, ως πρώην πρωθυπουργός».




Αναφορικά με τα σχέδιά του για το μέλλον, ανέφερε πως «θα μείνω για πάντα στην Ελλάδα. Δεν θα γυρίσω στην Αμερική».

«Πάντα την αγαπούσα και την πονούσα την Ελλάδα. Πιο πολύ αγαπώ τον κόσμο της. Έχει μια λεβεντιά, μια περηφάνεια», απάντησε ερωτηθείς «αν αγαπά την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου