Κυριακή, Μαΐου 12, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης, ο καλύτερος «συνήγορος» του Νετανιάχου ...





...για τη σφαγή στη Γάζα...
Στον πιο πιστό υπερασπιστή της γενοκτονίας που συντελείται στη Ράφα από τον ισραηλινό στρατό εξελίσσεται ο Έλληνας υπουργός Υγείας, ο οποίος εξεμάνη από το «αντισιωνιστικό κύμα στα αμερικανικά πανεπιστήμια και στα αριστερά και αριστερίστικα κινήματα της Ευρώπης» που συνεργάζονται, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη... και με συμπεριφορές από «φοβερό μπούλινγκ, μέχρι εκφοβισμό και γιουχαΐσματα» επιτέθηκαν στην εκπρόσωπο του Ισραήλ στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.






Σε εμφάνισή του στην ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής, ο κ. Γεωργιάδης χωρίς κανένα δισταγμό έσπευσε να υιοθετήσει πλήρως το αφήγημα του Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος αγωνιά για τη διατήρηση του στον πρωθυπουργικό θώκο και χρησιμοποιεί τη Γάζα για εσωτερική κατανάλωση, διαφορετικά κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση.


Ανερυθρίαστα λοιπόν αναπαρήγαγε μέχρι κεραίας τους ισχυρισμούς του Τελ Αβίβ περί υπεράσπισης του ισραηλινού κράτους από την τρομοκρατία και εκμετάλλευσης των αμάχων ως ανθρώπινες ασπίδες από τη Χαμάς, ως δικαιολογία για τους χιλιάδες νεκρούς - με τα περισσότερα θύματα να είναι μικρά παιδιά και γυναίκες - και την ισοπέδωση του παλαιστινιακού θύλακα σε επίπεδο δομών και επιβίωσης, με τον κόσμο να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο από λιμό και παντελή απουσία περίθαλψης και υγιεινών συνθηκών διαβίωσης.




Μικρή σημασία έχουν όμως αυτά για τον κ. υπουργό κι ας προσπαθούσε μάταια ο δημοσιογράφος να του εξηγήσει ότι δεν είναι όλα «άσπρο - μαύρο». Για τον κ. Γεωργιάδη, αξία είχε το γεγονός ότι η ισραηλινή τραγουδίστρια πήρε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό της Eurovision. Άφησε μάλιστα να αιωρείται η υποψία ότι ψήφισε κιόλας υπέρ της Eden Golan, τέτοιο καημό είχε...







«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που παρά το φοβερό μπούλινγκ έως και εκφοβισμό, απειλές κατά της ζωής της και όλα όσα είδαμε να έχουν συμβεί (η εκπρόσωπος του Ισραήλ πήρε τη δεύτερη θέση). Με τα γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα από ένα κοινό εμφανώς εχθρικό προς το Ισραήλ, σε μια πόλη της Σουηδίας που έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων. Ως γνωστόν, σχεδόν είναι όλοι μουσουλμάνοι εκεί. Με μια σύμπτωση πολιτών, αριστερών κινημάτων και αριστεριστών κινημάτων της Ευρώπης μαζί με τους ισλαμιστές σε πλήρη συμμαχία κατά του Ισραήλ. Η κυρία αυτή όχι μόνο τραγούδησε πολύ ωραία, αλλά πήρε και τη δεύτερη θέση, την ψήφο του ευρωπαϊκού κοινού. Οι Ευρωπαίοι πολίτες που συμμετείχαμε χθες όλοι στην ψηφοφορία της Eurovision, στείλαμε ένα μήνυμα. Αυτή η καινούργια περίοδος αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί στη Δύση, υποβοηθούμενη από την ανοησία της άκρας αριστεράς, που δεν αντιλαμβάνονται ότι αν ποτέ επικρατούσαν οι δυνάμεις της Χαμάς στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους».






Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχολίασε τις κατάπτυστες δηλώσεις του υπουργού υγείας, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Νετανιάχου», με στόχο το ξέπλυμα των εγκλημάτων του Ισραήλ. «Εξελίσσονται σε κανονικούς συνηγόρους υπεράσπισης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, υιοθετώντας όλα τα φαιδρά προσχήματα του Ισραήλ ότι δήθεν όλα γίνονται για την απελευθέρωση των ομήρων! Πρόκειται για επιχειρήματα που πλέον δυσκολεύονται να υποστηρίξουν ακόμη και οι πιο πιστοί σύμμαχοι του Ισραήλ».


Το σχόλιο του ΚΚΕ


για τις δηλώσεις ταύτισης του Αδώνιδος Γεωργιάδη με το αφήγημα Νετανιάχου
Την ώρα που το κατοχικό κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, με αποτέλεσμα 35.000 νεκρούς εκ των οποίων 15.000 παιδιά, αλλά και την ώρα που δυναμώνει το κίνημα καταδίκης αυτής της βαρβαρότητας σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας, οι υπουργοί της κυβέρνησης της Ν.Δ., με προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Νετανιάχου, επιχειρούν να ξεπλύνουν αυτά τα εγκλήματα. Εξελίσσονται σε κανονικούς συνηγόρους υπεράσπισης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, υιοθετώντας όλα τα φαιδρά προσχήματα του Ισραήλ ότι δήθεν όλα γίνονται για την απελευθέρωση των ομήρων!






Πρόκειται για επιχειρήματα που πλέον δυσκολεύονται να υποστηρίξουν ακόμη και οι πιο πιστοί σύμμαχοι του Ισραήλ. Οι υπουργοί της κυβέρνησης της Ν.Δ. και όλοι όσοι αναμασούν αυτήν την προπαγάνδα, θα ήταν απλά γελοίοι, αν δεν ήταν πολύ επικίνδυνοι, εμπλέκοντας τον ελληνικό λαό σε μεγάλες περιπέτειες, νομιμοποιώντας κατοχικά καθεστώτα και μετατρέποντας τη χώρα μας σε θύτη άλλων λαών.

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου