Τρίτη, Μαΐου 21, 2024

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Έριξε γροθιές σε παπαράτσι στην Ιταλία (Βίντεο) Ο εξαγριωμένος Ντεπαρντιέ ξυλοκόπησε τον «τελευταίο των παπαράτσι».







 
 


Πολλά νεύρα φαίνεται ότι προκάλεσε στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, το γεγονός ότι ένας παπαράτσι από την Ιταλία τον έβγαλε φωτογραφίες, την ώρα που απολάμβανε τον καφέ του σε ένα κατάστημα εστίασης στη Ρώμη.

Ο Γάλλος ηθοποιός γρονθοκόπησε σήμερα (21/5) τον Ρίνο Μπαριλάρι, τον αποκαλούμεο «τελευταίο των παπαράτσι», σε ένα καφέ-μπαρ της Βία Βένετο επί της οδού «Γλυκιά Zωή» από τη γνωστή ταινία της δεκαετίας του 1960.


Σύμφωνα με τον καταξιωμένο 79χρονο φωτογράφο, «ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου ήταν καθισμένος σε εξωτερικό τραπέζι του καφέ, με μια πανέμορφη σύνοδο και άλλους φίλους». Ο Μπαριλάρι κρύφτηκε και κατάφερε να τους φωτογραφήσει, αλλά όταν βγήκαν από το μαγαζί, «η κοπέλα τον προπηλάκισε και ο Ντεπαρντιέ του έδωσε τρεις γροθιές».

«Πονάει το κεφάλι μου, δεν είμαι, ξέρετε, 16 χρονών, πλέον είμαι σχεδόν 80», πρόσθεσε ο δημοφιλής παπαράτσι. 






Ο Μπαριλάρι έσπευσε να λάβει τις πρώτες βοήθειες, αλλά και να μάθει εάν του προκλήθηκε κάταγμα από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Επίσης, έκανε γνωστό ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού.


Πάντως, τα ΜΜΕ είδαν λίγο πιο... χιουμοριστικά το όλο περιστατικό. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που γράφτηκε, ότι «έστω και για μια ημέρα επέστρεψαν το κλίμα και οι χρυσές αναμνήσεις της Ρώμης, πρωτεύουσας του διεθνούς κινηματογράφου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου