Κυριακή, Μαΐου 26, 2024

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του μικρού τελικού της Euroleague «Μάχη» για την τρίτη θέση στη φετινή Euroleague δίνουν ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ.



Φωτογραφία αρχείου

 
 


Στον τελικό της… παρηγοριάς του Final Four της φετινής Euroleague πρόκειται να συμμετάσχουν, το απόγευμα της Κυριακής (26/05), ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ.

Ειδικότερα, την Παρασκευή (24/05), ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 87-76. Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη νωρίτερα την ίδια ημέρα στην Uber Arena του Βερολίνου, η Φενερμπαχτσέ έχασε από τον Παναθηναϊκό με 73-57.
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του μικρού τελικού

Επισημαίνεται πως η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός μοιράστηκαν τις εντός έδρας νίκες στην κανονική περίοδο της φετινής Euroleague. Αναλυτικά, στην έκτη αγωνιστική της regular season η Φενερμπαχτσέ επικράτησε με 79-77 ενώ, στην 34η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φενερμπαχτσέ – ύστερα από παράταση – με 84-81.


Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Τάιλερ Ντόρσεϊ, έπαιξε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2021-22 και τον βοήθησε να φτάσει στο Final Four του 2022. Ακόμα, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Μιχάλης Λούντζης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπήρξαν συμπαίκτες των Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιώργου Παπαγιάννη της Φενερμπαχτσέ στην Εθνική Ελλάδας.

Ακόμα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ, ήταν συμπαίκτης του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις της Φενέρμπαχτσε στη Ζαλγκίρις Κάουνας για δύο σεζόν, από το 2019 έως το 2021. Επίσης, ο Τόμας Γουόκαπ έπαιξε υπό τις οδηγίες του σημερινού προπονητή της Φενερμπαχτσέ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στη Ζαλγκίρις Κάουνας από το 2019 έως το 2021. 



Πάντως, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ για τον μικρό τελικό της φετινής Euroleague πρόκειται να αρχίσει στις 18:00 και να μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με την Uber Arena του Βερολίνου μέσα από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου