Δευτέρα, Μαΐου 27, 2024

Σε ποια μοντέλα μείωσαν οι Hyundai, DS, Jeep και Nissan τις τιμές τους στην Ελλάδα Οι νεότερες ειδικές προσφορές των τεσσάρων συγκεκριμένων ελληνικών αντιπροσωπειών αυτοκινήτου προβλέπουν σημαντικές εκπτώσεις για ισάριθμα δημοφιλή μοντέλα τους.





 


Συνεχίζουμε και αυτή την εβδομάδα την παρουσίαση των πιο σημαντικών προσφορών, που ανακοίνωσαν πρόσφατα οι ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των φίλων του ieidiseis.gr. Στο επικαιροποιημένο ρεπορτάζ μας περιλαμβάνονται οι προωθητικές ενέργειες των τεσσάρων ελληνικών αντιπροσωπειών των Hyundai, DS, Jeep και Nissan, οι οποίες αφορούν ισάριθμα μοντέλα τους.
Hyundai Tucson: Έως 3.000 ευρώ φθηνότερο

Εκπτώσεις μεταξύ 1.500 και 3.000 ευρώ προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία για το μοντέλο Tucson, ανάλογα με τον κινητήρα και τον εξοπλισμό του. Η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει όλα τα κινητήρια σύνολα εκτός της plug - in υβριδικής έκδοσης και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι η μείωση τιμής για το ήπια υβριδικό Hyundai Tucson Exclusive με βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και 150 άλογα ανέρχεται σε 1.500 ευρώ και όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις mild hybrid βενζίνης και πετρελαίου κοστίζουν 2.000 ευρώ λιγότερο.




Η μεγαλύτερη μείωση τιμής είναι της τάξης των 3.000 ευρώ και έγινε στη ντιζελοκίνητη έκδοση Hyundai Tucson 1.6D 136 PS Premium με αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Οι νέες τιμές για το ήπια υβριδικό Tucson βενζίνης με τους 150 ίππους ξεκινούν πλέον στην έκδοση Exclusive από 29.090 ευρώ, η βασική ντιζελοκίνητη έκδοση των 136 ίππων κοστίζει από 33.090 ευρώ και οι εκδόσεις Full Hybrid με 230 άλογα και αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων έχουν ως τιμολογιακή βάση τα 38.450 ευρώ.
DS 3: Με όφελος έως 3.800 ευρώ

To νέο προωθητικό πρόγραμμα Premium Upgrade αναβαθμίζει τον ήδη πλούσιο εξοπλισμό του μοντέλου DS 3, χωρίς επιβάρυνση του πελάτη. Το ελκυστικό πακέτο του δωρεάν πρόσθετου εξοπλισμού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έγχρωμη οθόνη Head Up Display, κάμερες 360 μοιρών και οπισθοπορείας, σύστημα αναγνώρισης νεκρής γωνίας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, διαισθητικό φωνητικό βοηθό DS IRIS System και 3D σύστημα πλοήγησης.




Το οικονομικό όφελος για τον πελάτη κυμαίνεται ανάλογα με την έκδοση του DS 3 μεταξύ 3.000 και 3.800 ευρώ, ενώ η εξοπλιστική αναβάθμιση ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, αλλά και για τις νέες εκδόσεις Hybrid του εκλεπτυσμένου γαλλικού μοντέλου.
Jeep Compass: Nέα τιμή εκκίνησης από 33.990 ευρώ

Ξεκίνησε στην Ελλάδα η διάθεση του ανανεωμένου Jeep Compass, που προσφέρεται με μειωμένες τιμές και ξεκινάει από 33.990 ευρώ στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Altitude με υβριδικό σύστημα 48V e-Hybrid των 130 ίππων. Η εισαγωγική εταιρεία δίνει επίσης την ευκαιρία επιλογής ενός ελκυστικού χρηματοδοτικού προγράμματος με 296 ευρώ μηνιαία δόση και διάρκεια έως 4 έτη, μετά τα οποία μπορεί να αποφασίσει ο αγοραστής, πώς θα συνεχίσει την αποπληρωμή του οχήματος.




ADVERTISING


Το ανανεωμένο Jeep Compass κυκλοφορεί επίσης ως τετρακίνητο και Plug-in υβριδικό με 240 ίππους, έως 50 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία και τιμή εκκίνησης από 47.500 ευρώ. Να σημειώσουμε, ότι όλα τα μοντέλα Compass καλύπτονται από τετραετή εγγύηση και ίσης διάρκειας δωρεάν οδική βοήθεια.
Nissan Ariya: Μείωση τιμών έως 8.000 ευρώ

Γενναίες εκπτώσεις, που φτάνουν έως και τα 8.000 ευρώ, ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan για το ηλεκτροκίνητο SUV Ariya. Με βάση αυτά τα δεδομένα κοστίζει η έκδοση Advance με μπαταρία χωρητικότητας 63 kWh από 44.900 ευρώ και αν αφαιρέσουμε και την κρατική επιδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ’’, πέφτει στα ιδιαίτερα δελεαστικά επίπεδα των 36.900 ευρώ.



Το Nissan Ariya αποδίδει στη δικίνητη έκδοση με τη μικρότερη μπαταρία των 63 kWh 218 ίππους και προσφέρει έως 403 χιλιόμετρα αυτονομία, ενώ με τον αποδοτικότερο ηλεκτροκινητήρα των 242 ίππων και τη μεγαλύτερη μπαταρία των 87 kWh φτάνει σε ηλεκτρική εμβέλεια τα 530 χιλιόμετρα. Υπάρχει επίσης και τετρακίνητη έκδοση σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη μπαταρία και με απόδοση 306 άλογα, η οποία εντυπωσιάζει με μια αυτονομία της τάξης των 535 χιλιομέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου