Τρίτη, Μαΐου 28, 2024

«Mπαλάκια Βρυξελλών» με live Πασχάλη!

Η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Γλυφάδας στο Γκολφ με guest υποψήφιους ευρωβουλευτές και... επιδόρπιο συναυλία του Πασχάλη

Πολιτική για ορεκτικό, χλιδή για… κυρίως πιάτο και Πασχάλης Αρβανιτίδης για… επιδόρπιο! Στο αγαπημένο στέκι του αείμνηστου Eθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, το Γκoλφ Γλυφάδας, θα κάνουν το «προεκλογικό τους πάρτι» σήμερα... Τρίτη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε ένα γλέντι από αυτά που αφήνουν εποχή, αλλά προέρχονται και από μια άλλη εποχή.

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Λιγάκι old fashion, θα έλεγε κανείς, μπανάλ για όσους θέλουν να έχουν πιο… βιτριολικό σχόλιο για την ευρωμάζωξη, για την οποία μάλιστα φτιάχθηκε και ειδική πρόσκληση. «Στους κήπους του Golf Prive Glyfada σάς καλούμε σε μια υπέροχη βραδιά με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τον μοναδικό Πασχάλη στο τραγούδι» αναφέρει το προσκλητήριο της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Γλυφάδας, που διοργανώνει το event και το οποίο έχει αποσταλεί εδώ και καιρό στους ενδιαφερομένους για να μην κλείσουν κάτι άλλο για το αυριανό βράδυ χωρίς όμως να ξέρουν ποιούς υποψηφίους θα συναντήσουν, λες και αυτοί είναι Kinder έκπληξη!

Το Golf prive party, με την ιστορική και συναισθηματική αναφορά στο καραμανλικό παρελθόν της Ν.Δ., θα υποδεχθεί τους ψηφοφόρους αλλά και τον αειθαλή Πασχάλη, που λόγω και της συζύγου του Αλίκης Αρβανιτίδη έχει και ένα δέσιμο με τη Γλυφάδα (η δυναμική δικηγόρος έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο της Γλυφάδας, ενώ είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς για βουλευτής τόσο με τη Νέα Δημοκρατία όσο και με τον ΛΑΟΣ)!Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές πάντως θα έχουν την ευκαιρία να λικνιστούν στα ποπ τραγούδια του δημοφιλούς κυρίου Olympians, που έχει πάντως μια προσαρμοστικότητα στις live εμφανίσεις του, μια και μπορεί να εμφανιστεί σε μια ταβέρνα μέχρι και στο χλιδάτο Γκολφ της Γλυφάδας! Πάντως, τέτοιου είδους events είναι πια αρκετά πασέ και ολίγον προκλητικά για την εποχή.

Ο κόσμος υποφέρει από την ακρίβεια, κι όμως τα «παιδία παίζει, τρώει και διασκεδάζει» ίσως να πει κανείς, όταν θα αντικρίσει το ετερόκλητο πάρτι με το βλέμμα στις Βρυξέλλες. «…Αγαπώ τον τρόπο που χτυπά η καρδιά σου όταν βρίσκομαι μες την αγκαλιά σου» λοιπόν αύριο, αλλά μην τους πάρει χαμπάρι ο Κασσελάκης, ζηλέψει και κάνει την αντεπίθεσή του από το Ecali Club και την Μπέσσυ Αργυράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου