Τρίτη, Ιουνίου 25, 2024

Ανατροπή με την καταγγελία της 43χρονης για ξυλοδαρμό από γνωστό δικηγόρο Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για την καταγγελία που ήρθε στο φως για νέο περιστατικό βίας από γνωστό δικηγόρο.




 
 


Μετά τον σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, μία νέα καταγγελία για γνωστό δικηγόρο σοκάρει.

Συγκεκριμένη ασκούμενη δικηγόρος καταγγέλει γνωστό δικηγόρο για άσκηση βίας. «Άρχισε να με βρίζει, ότι είμαι δικηγορικό τίποτα. Όταν τόλμησα να αντιδράσω, σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει» ανέφερε η 43χρονη δικηγόρος για την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από γνωστό δικηγόρο με τον οποίο διατηρούσε σχέση ενώ ήταν και εργοδότης της.


Σήμερα, ωστόσο, η η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης έδωσε μία νεα τροπή στο περιστατικό.

Όπως ενημέρωσε η κ. Δημογλίδου, η ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει γνώση για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον Απρίλιο, όταν και υπήρξε μια καταγγελία για το αδίκημα της εξύβρισης.
 







Το ίδιο το θύμα ανέφερε πως διερευνήθηκε η καταγγελία, καθώς αναζητήθηκε ο φερόμενος ως δράστης, όμως δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι ερευνητικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 43χρονη αρνήθηκε να μεταβεί για ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν σημάδια ξυλοδαρμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου