Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2024

Θέμα Κασσελάκη θέτει ευθέως ο Ραγκούσης! Εάν είχε αποκαλυφθεί πολιτικά πριν την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε εκλεγεί ! Αν κάνει τώρα εκλογές θα πάρει τις μισές ψήφους

 

Τον ισχυρισμό οτι ο Στέφανος Κασσελάκης “παραπλάνησε” πολιτικά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εκλεγεί, εξέφρασε το μέλος της ΚΕ και ένας εκ των “87” που υπογράφουν την επιστολή αμφισβήτησής των επιλογών του, Γιάννης Ράγκουσης.

«Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα πάρει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει», είπε και στη συνέχεια, δήλωσε: «Αν συνεχίσει, θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών». 

Μάλιστα, ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε πως για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όσον αφορά τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, «βασική ευθύνη έχει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Την επιστολή υπογράφουν μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Αθηνά Λινού, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιώργος Βασιλειάδης, η Μαρία Ρεπούση, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Γιώργος Τσίπρας, η Ζανέτ Τσίπρα και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου