Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2024

Νέο αυτόφωρο για τον Απόστολο Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση εναντίον του ιδίου και της πρώην συζύγου του ΒΙΝΤΕΟ





Η σύζυγος του δικηγόρου αναφέρει ότι έλαβε απειλητικό μήνυμα από τον ίδιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον Απόστολο Λύτρα, καθώς η σύζυγός του... φαίνεται κατέθεσε νέα μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του γνωστού δικηγόρου. Σημειώνεται ότι η γυναίκα υπέβαλε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παράβαση της δικαστικής απόφασης μετά από απειλητικό μήνυμα που της έστειλε ο γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους μπήκαν στο σπίτι. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Αμέσως κατέφτασαν περιπολικά και ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Τότε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, αλλά και στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος παράλληλα της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου έχει ήδη εκδοθεί αυτόφωρο, που σημαίνει πως επίκεται σύλληψη του Απόστολου Λύτρα. 


Τι συνέβη



Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, έχει υποβληθεί μήνυση για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, απειλή και σε βάρος του δικηγόρου που έφτασαν στο σπίτι μαζί με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και το ένα τους παιδί προκειμένου να πάρουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.



Όταν οι παραπάνω εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ένιωσε απειλή και πάτησε το panic button και στη συνέχεια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια υπέβαλε τη μήνυση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου