Κυριακή, Ιουνίου 09, 2024

Σοκ και δέος στη ΝΔ! Φωνές και “σας στα’λεγα εγώ”! Τελείωνει η συνεργασία με Γκρίνμπεργκ

 

Στο στόχαστρο του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και κορυφαίων γαλάζιων υπουργών βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα μέλη του επιτελείου του Μαξίμου που έτρεξαν την προεκλογική εκστρατεία. Οι φωνές “σας τα λέγα εγώ” ακούγονταν μέχρι έξω στο Μαξίμου ενώ στο επίκεντρο της κριτικής βρισκονται τόσο η εταιρεία που εχει αναλάβει την επικοινωνία της ΝΔ αλλά και ειχε επιφορτιστεί με την πολιτική ανάλυση στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές, όσο και ο Σταν Γκρίνμπεργκ που έπεσε εντελώς έξω στις εκτιμήσεις για 33% + …

Τελος κρίθηκε εντελώς άστοχη η επιλογή του πολιτικού σχεδίου για το “Ποθεν Έσχες” Κασσελάκη 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο του μήνυμα μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024 απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά ήταν εμφανώς προβληματισμένος.

«Δεν θα κρύψω την αλήθεια, το κόμμα μας δεν έφτασε στο στόχο που είχαμε θέσει. Ούτε με ενδιαφέρουν επιχειρήματα ότι η διαφορά με το δεύτερο κόμμα είναι η μεγαλύτερη των ευρωεκλογών. Πολίτες που μας στήριξαν ήξεραν ότι τώρα δεν εκλέγεται κυβέρνηση και αντιμετώπισαν διαφορετικά τη μάχη», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Παρά τις δικές μου προσπάθειες έλειψε ο προβληματισμός για το μέλλον της Ευρώπης. Υπήρξαν και ψηφοφόροι που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν. Σέβομαι την επιλογή τους είτε αυτή εκφράστηκε με πρωτοφανή αποχή είτε με επιλογή μικρότερων σχημάτων. Ακούω τη φωνή τους και την εντολή τους. “Σας εμπιστευόμαστε αλλά προσπαθήστε περισσότερο”. Αυτό θα κάνουμε», συμπλήρωσε.

«Οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μιας νέας διαδρομής πριν το 2027. Από αύριο στρεφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα. Έχουμε 3 χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές. Όπως η Ελλάδα του 2024 είναι καλύτερη από το 2019 έτσι και η Ελλάδα του 2027 θα είναι καλύτερη από τη σημερινή» κατέληξε ο πρωθυπουργός, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο για πρόωρες κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου